ABJ Fotografie
Image default
Eten en drinken

Vertrouw op deze online kaaswinkel om uw borrel te verzorgen

In Amersfoort vindt u de winkel van Renkema kaas: een familiebedrijf dat al sinds jaar en dag bekend staat om hun kennis en expertise op het gebied van kaas en alles wat daarbij komt kijken. Het bedrijf beschikt ook over een online kaaswinkel waar u naar hartenlust kazen en toebehoren bestelt. Heeft u binnenkort een borrelavond gepland staan? Het team van deze online en offline kaaswinkel is specialist in het samenstellen van de lekkerste borrelboxen voor u en uw gezelschap.

Deze experts voorzien u van het beste kaasadvies

Veel kazen betekent ook veel keuze. De medewerkers van dit familiebedrijf begrijpen dat als geen ander. Daarom staan zij ook voor u klaar om u te voorzien van goed advies en aanbevelingen. Breng een bezoek aan de winkel en laat u adviseren in het samenstellen van de ideale borrelbox. Naast een groot assortiment aan kazen, beschikt de winkel namelijk ook over noten, zuidvruchten, tapas en vleeswaren om uw borrelplank compleet te maken. Zelfs voor een bijpassende alcoholische versnapering zit u bij dit bedrijf helemaal goed. Wilt u niet naar de winkel komen? Stel dan eenvoudig een borrelbox samen in de online kaaswinkel.

Bestel een overheerlijke borrelbox in de webshop

U bestelt een box met binnen- en/of buitenlandse kazen gemakkelijk in de online kaaswinkel van Renkema kaas. U kiest hier tussen diverse internationale kaasplateaus, een volledig Nederlands kaasplateau of een zelf samengestelde borrelbox. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, haalt u deze op maandag tot en met zaterdag op in de kaaswinkel in Amersfoort. Ligt de winkel te ver van uw huis? Dan wordt uw bestelling door de gedreven medewerkers bij u thuis geleverd. Een uitgebreide borrelbox van meer dan €50 wordt zelfs gratis bij u thuisbezorgd. Een goede borrelplank op tafel zetten was zelden zo eenvoudig. Voor welke gelegenheid het ook is: bestel uw borrelbox bij dit bedrijf en u kunt ervan op aan dat het in de smaak gaat vallen!