ABJ Fotografie
Image default
Vakantie

Vier vakantie in een natuurhuisje met uw kinderen

Wilt u lekker met familie of vrienden een weekend of (mid)weekje weg in de natuur? Kom dan langs bij ’t Vrielinck in Hezingen, in regio Twente. Als u overnacht met uw kinderen overnacht in een natuurhuisje van dit bedrijf, staat u vanaf uw huisje binnen enkele minuten in het bos. Deze vakantieverblijven liggen namelijk vlak naast natuurgebied het Springendal. U kunt bij dit bedrijf kiezen uit kleine, luxe boerderijlodges, maar ook uit een grote vakantiewoning. Dit vakantiehuis is geschikt voor maximaal achttien personen. U vindt in dit appartement een luxe keuken met twee koelkasten, een koffiezetapparaat, een waterkoker, natuurlijk een gasfornuis en meer. Bovendien heeft het huis zeven slaapkamers met zowel stapelbedden als tweepersoonsbedden. Met welk gezelschap, met of zonder kinderen, je ook langskomt, je zult hier zeker fijn kunnen slapen.

Lekker slapen in de natuur

Wilt u uw vakantie met uw kinderen spenderen in een authentiek natuurhuisje op een boerenerf? Dan zijn de luxe boerderijlodges van ’t Vrielinck zeker een goede vakantiebestemming. Deze huisjes zijn geschikt voor twee tot vier personen met een bedstee met stapelbed én een tweepersoonsbed. Bovendien vindt u in het huisje een gaskachel, vloerverwarming en een luxe keuken met onder andere een Nespresso-machine, een combimagnetron, kookplaat en een koelkast met vriesvak. In hun vakantiehuisjes in de natuur kunt u heerlijk ontspannen, maar ook dingen ondernemen. Zo is er een sauna aanwezig op het erf waar u tegen een gereduceerd bedrag gebruik van kunt maken. Ook kunt u lekker gaan fietsen of andere Twentse dorpjes bezoeken vanuit uw natuurhuisje met kinderen.

Boek uw vakantiehuisje online

Houdt u ervan om uw vakantie lekker in Nederland door te brengen? Boek dan snel een natuurhuisje voor een heerlijke vakantie samen met uw kinderen. U reserveert de huisjes zelf online of u neemt contact op met de eigenaars van deze vakantieappartementen via de contactgegevens op hun website.

 

https://www.vrielinck.nl/vakantieappartementen-twente