ABJ Fotografie
Image default
Woningen

VVE bestuur zonder zorgen

Als je lid van het bestuur van een vereniging van eigenaren bent, weet je als geen ander wat er allemaal bij komt kijken. Je verricht deze taak consciëntieus, je hebt er immers zelf ook belang bij dat alles goed gaat. Maar dat het goed verrichten van deze taak veel vraagt, zal niemand ontkennen. Het beheren van de financiën, regelen van de verzekeringen, jaarlijks opstellen van de jaarstukken en ga zo maar door. Mogelijk heb je een fulltime baan en doe je dit alles in je vrije tijd. Misschien denken andere leden van het bestuur van de vereniging van eigenaren er ook zo over. Dan is het goed om te weten dat VVE beheer Amsterdam uitbesteed kan worden aan een professionele organisatie die je deze taken uit handen kan nemen.

Voordelen van uitbesteding

Met uitbesteding van de bestuurswerkzaamheden van VVE beheer Amsterdam aan VVEgemak worden alle taken nauwgezet uitgevoerd, zodat je ontzorgd wordt. Wij doen dit met betrokkenheid, alsof het om onze eigen vereniging gaat.

  • Wij verzorgen de maandelijkse betalingen van de VVE en zorgen dat de liquiditeit op peil blijft, waarmee de financiële zorg uit handen wordt genomen.
  • Ook de administratieve zorg wordt door ons volledig gedaan. Samen met het bestuur bereiden we de vergaderingen voor. Verder worden de nodige verzekeringen door ons geregeld.
  • Voor technische storingen bieden wij een 24/7 dienstverlening. Maar juist om zoveel mogelijk storingen te voorkomen, zorgen wij voor preventief onderhoud.

Meer informatie over de door ons aangeboden diensten vind je op de website van VVEgemak.

Duurzaam

Met de huidige klimaatverandering is duurzaamheid een belangrijk begrip. Ook het bestuur van de vereniging van eigenaren heeft hiermee te maken. Woningen moeten de komende jaren energiezuiniger gemaakt worden. Voor menige VVE zal het niet meevallen om alle technische informatie te vergaren over dit onderwerp, maar ook kennis over subsidies en financiën om dit te realiseren is van belang. Wij van VVEgemak hebben professionals in huis die van de hoed en de rand weten, waardoor dit voor de VVE een zorg minder is. Al met al bieden wij een uitgebreid concept van diensten aan, dat er voor zorgt dat jij als bestuurslid van een VVE Amsterdam ontspannen kan wonen in de wetenschap dat alles wat geregeld moet worden op het gebied van administratieve zorg en financiële zorg op professionele wijze uitgevoerd wordt, zonder dat jij daar veel van je vrije tijd voor hoeft op te geven. Wilt je weten hoe onze cliënten onze service ervaren? Kijk dan wat deze cliënten over ons zeggen. En ben je geïnteresseerd in onze diensten of heb je verdere vragen, neem dan gerust contact op. Wij hopen je VVE te mogen verwelkomen als cliënt, zodat we ook jullie kunnen ontzorgen.

https://vvegemak.nl/