ABJ Fotografie
Image default
Huishoudelijk

Boren in beton, zagen of frezen laat je aan specialisten over

Wilt u een ventilatiekoker, rioolaansluiting of rookkanaal aanleggen of een andere doorvoer, waarbij u door beton of steen moet boren? Is de plek lastig te bereiken en is de diameter fors? Het maakt Westerman Betonboringen Utrecht allemaal niet uit. Wij zijn in staat iedere klus te klaren. Onze diamantboren zijn gemaakt voor de moeilijkste klussen. Naast betonboringen zijn we ook zeer bedreven in zagen in gewapend beton, het frezen van sleuven en het slopen van betonconstructies. In de volgende materialen kan o.a. geboord, gefreesd of gezaagd worden: beton, metselwerk, cellenbeton, silicaatsteen, asfalt.

Betonboren: ruim 30 jaar ervaring in binnen- en buitenland

Het boren in beton is een vak apart en wij hebben specialisten in huis die werken met goede apparatuur en materialen. Hierdoor zijn we in staat gecompliceerde klussen op te pakken, waarbij zowel horizontaal als verticaal betonboren tot de mogelijkheden behoort. Om overlast zoveel mogelijk te beperken, voeren we de boringen geluids- en trilling arm uit. Nadeel met het boren met diamant blijft wel dat er water nodig is voor koeling, maar met de nieuwste technieken kan het gebruik van water geminimaliseerd worden. Westerman Betonboringen Utrecht is van alle markten thuis.

Zagen in beton en frezen van sleuven

Ook het zagen van beton vereist expertise, wij beheersen diverse zaagtechnieken die ook geschikt zijn voor diverse soorten steen en asfalt. Wij werken zo geluids- en trilling arm als mogelijk en kunnen onze eigen stroom- en watervoorziening regelen. Zagen tot een diameter van 3.5 meter en 90 cm diepte is mogelijk. Van liftschachten tot trapgaten en van deur- en raamopeningen tot sleuven voor vloer- en wandverwarming. Voor het frezen van sleuven voor water-, gas- en elektraleidingen en vloerverwarming in beton, steen of gipsblokken zijn wij ook het aangewezen adres.

Sloopwerkzaamheden van betonconstructies

Ook slopen van betonconstructies vereist know-how. Hierbij dient rekening gehouden te worden met de laatste regelgeving en milieueisen. Westerman Betonboringen heeft ook hiermee zijn sporen verdiend. Ook zeer robuuste betonconstructies gaan we te lijf. Altijd gaan wij in overleg met eventuele medebewoners of buren te werk. De werkplek wordt na gedane arbeid altijd schoon opgeleverd en al het materiaal wordt ons afgevoerd.

Zeer diverse klanten, zowel bedrijven als particulieren

We werken zowel voor particulieren als bedrijven, in binnen- en buitenland, nieuwbouw of verbouw, woning of bedrijfspand: wij staan paraat om de klus te klaren. Geen uitdaging is onmogelijk voor ons. We hebben klanten bij: de wegenbouw, aannemersbedrijven, industrie, overheidsinstanties en bij particulieren. U ziet het: zeer vele toepassingen bij zowel bedrijven als particulieren.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Klik dan hier voor meer informatie over beton boren in Utrecht.

Westerman Betonboringen: uw specialist in beton boren Utrecht

 

https://westermanbetonboringen.nl/