ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Welk smartphonehoesje past het beste bij jou?

Welk smartphonehoesje past het beste bij jou?

Een telefoon is een duur toestel waarmee jij waarschijnlijk meerdere jaren gebruik van wilt maken. Een telefoonhoesje beschermt je telefoon als je hem bijvoorbeeld laat vallen. Naast dat een telefoonhoesje de val opvangt, ziet een telefoonhoesje er ook mooi uit. Er zijn vele verschillende soorten telefoonhoesjes. Elk telefoonhoesje heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. Ben jij benieuwd welk telefoonhoesje het beste bij jou past? Lees dan dit blogartikel waarin de voor- en nadelen van verschillende telefoonhoesjes aan bod komen.

 

Book case en flipcase

De book case is op verschillende vlakken te vergelijken met de flip case. De book case is alleen net wat anders, omdat je dit telefoonhoesje op een andere manier openklapt. Bij de book case flip je het hoesje horizontaal open, zoals een boek. Een flip case open je verticaal. De voordelen van de book case en de flip case zijn dat ze alom bescherming bieden. Bovendien bieden ze extra handigheidjes, zoals ruimte voor geld en pasjes. Het nadeel van dit hoesje is wel dat het formaat toe neemt. Het hoesje geeft de hele telefoon bescherming, maar neemt wel meer ruimte in beslag. 

 

Een flip case bestaat uit twee delen. Het eerste deel is het frame aan de binnenkant waar de telefoon in zit. Het tweede deel is het gedeelte dat flipt. Indien jij je telefoon laat vallen, is het volledig beschermd dankzij de flip case. De flip case heeft ook ruimte voor geld en pasjes. Het bijkomende nadeel is wel dat een flip case ook veel ruimte in beslag neemt. Het opbergen van je smartphone in je broekzak kan dus lastiger zijn. 

 

Backcover

Zoals de naam al zegt, is een backcover voor de achterkant van je telefoon. Een backcover word ook wel een hard case genoemd. De backcover is een populair telefoonhoesje omdat het een erg dunne bescherming bied. Je telefoon wordt niet overdreven veel groter met dit type hoesje. Een aanrader is om een screen protector naast een backcover te nemen. De reden hiervoor is omdat je scherm van je telefoon niet beschermd is met de backcover.

 

Volledig aanpassen naar je eigen stijl

Heb jij het hoesje gevonden voor je telefoon waar jij naar opzoek was? Bij hoesjemaken.nl kan jij je eigen hoesje ontwerpen en laten maken. Kies het type telefoon en welk hoesje jij wilt, ontwerp het hoesje en wacht tot het hoesje wordt besteld. Vandaag besteld, morgen in huis!