ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Welke fietsendrager past het best bij jouw auto?

Fietsen is de laatste jaren wereldwijd een zeer populaire bezigheid geworden. Mensen hebben van fietsen niet alleen een hobby gemaakt die in het weekend kan worden gedaan, maar ze hebben er ook hun levensstijl van gemaakt. Omdat fietsen zo populair is geworden, zal het niet verwonderlijk zijn als het ook een activiteit is geworden die deel uitmaakt van je dagelijks leven. Helaas is een fiets geen vervoermiddel waarmee je een grote afstand kunt afleggen zoals een auto. Daarom heb je nog steeds je auto nodig, hoe graag je ook op je kostbare fiets sta-t. Is dat het geval hoef je alleen maar je fiets met je auto te vervoeren met behulp van een fietsendrager. Vanwege de populariteit van fietsen tegenwoordig, zijn er verschillende soorten fietsendragers te vinden, zoals de Thule fietsendrager 3 fietsen, Thule fietsendrager 4 fietsen, enzovoort. Elk type en model van de fietsendrager heeft zijn eigen aanduiding, afhankelijk van verschillende aspecten, zoals het aantal fietsen dat je gaat vervoeren en je auto model. Hieronder volgen enkele soorten fietsendragers die het beste bij je auto passen.

Thule Fietsendrager 2 Fietsen

Het eerste type fietsendrager dat wellicht het beste bij je auto past, is de Thule fietsendrager 2 fietsen. Dit type fietsendrager is een van de meest veelzijdige soorten. Dit komt doordat dit type fietsendrager een zeer klein formaat heeft in vergelijking met andere typen fietsendragers. Ter compensatie kan dit type fietsendrager maximaal 2 fietsen tegelijk dragen. Dat maximale aantal capaciteit is echter meer dan voldoende als je slechts één of twee fietsen met je auto wilt vervoeren. In feite hebben niet veel mensen meer dan 2 fietsen bij zich, behalve als ze in het weekend een ritje met het gezin gaan maken. Door het relatief kleine formaat past dit type fietsendrager ook bij elk type auto. Dus zelfs als je auto een zeer compacte stadsauto is, kun je nog steeds een Thule fietsendrager 2 fietsen kopen, omdat deze perfect in de auto past zonder afbreuk te doen aan de esthetiek en veiligheid.

Thule Fietsendrager 3 Fietsen

Het volgende type fietsendrager is de Thule fietsendrager 3 fietsen. Dit type fietsendrager kan tot 3 fietsen tegelijk vervoeren. Dit betekent dat dit perfect is voor een klein gezin dat bestaat uit een paar ouders en een kind. Dit type fietsendrager is niet te groot maar ook niet te klein. Het is echter nog steeds veilig om deze fietsendrager te kopen als je auto erg klein is, zoals een compacte stadsauto. Het is echter niet aan te raden om met deze fietsendrager op zo’n auto tot 3 fietsen te vervoeren. Een middelgrote auto zoals een middelgrote SUV of een stationwagon is aan te raden voor dit type fietsendrager.

Thule Fietsendrager 4 Fietsen

Het laatste type fietsendrager in dit rijtje is de Thule fietsendrager 4 fietsen. Zoals de naam al doet vermoeden, kan dit type fietsendrager tot 4 fietsen tegelijk vervoeren. Deze fietsendrager is dus perfect als je vaak familie ritten maakt met je partner en je kinderen. Aangezien dit type fietsendrager echter een relatief groot formaat heeft, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten bij de aanschaf. Een daarvan is het type en de maat van je auto. Deze fietsendrager monteren op een kleine auto zoals een compacte stadsauto is geen goed idee omdat het andere weggebruikers in gevaar kan brengen. Je moet dus een relatief grote auto hebben zoals een middelgrote of grote SUV als je deze fietsendrager wilt gebruiken.