ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Zoekmachine optimalisatie uit handen geven

Als je een website hebt, dan komen daar niet zomaar bezoekers op. Het maakt niet uit hoe mooi die is, om gevonden te kunnen worden is meer nodig. Je website moet geoptimaliseerd worden voor zoekmachines. Zo kun je ervoor zorgen dat deze terecht komt op de eerste pagina van de zoekresultaten, of zelfs helemaal bovenaan. Dit optimaliseren kost tijd en is niet eenmalig, maar iets waar regelmatig aan gewerkt moet worden. Daarom kun je dit het beste overlaten aan een gespecialiseerd SEO bedrijf, zoals Proseo. Wij maken er een sport van om jouw website aan de top te krijgen.

Wat is SEO linkbuilding?

Om een website hoog in de zoekresultaten terecht te laten komen, is het belangrijk om “verbonden” te zijn met andere websites. Een op zichzelf staande website wordt door Google beschouwd als minder goed of betrouwbaar. Bij Proseo doen we daarom aan SEO linkbuilding. Hierbij plaatsen we links naar andere websites op jouw website en vice versa. Om dit te kunnen doen, is het handig om een netwerk beschikbaar te hebben van betrouwbare websites van kwaliteit. Bij Proseo beschikken we over zo’n netwerk en zorgen we ervoor dat jouw website gelinkt wordt met de juiste andere websites.

Waarom een zoekwoorden analyse?

Om een website te kunnen vinden, gebruiken mensen bepaalde zoekwoorden of termen. Het is belangrijk om inzicht te hebben in de woorden die jouw doelgroep gebruikt om je website te vinden, of die van de concurrent. Daarom doen we bij Proseo altijd eerst een uitgebreide zoekwoorden analyse. Wanneer we inzicht hebben in de zoektermen waarmee jouw website gevonden kan worden, verwerken we deze woorden in de content en andere teksten die naar jouw website leiden. Wil je weten wat we nog meer doen om websites succesvol te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

https://www.proseo.nl/