ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

14 dagen lang mooie nagels met de gellak van TOPCODE Cosmetics

Ben jij het ook zo zat dat nagellak na 3 dagen er deels weer af is? Logisch, want het kost veel tijd en moeite om het steeds bij te houden. Er is een speciale nagellak die wel twee weken blijft zitten. Zo hoef je je nooit meer druk te maken over onverzorgde nagels. Het leuke is, dat je dit zelf kan doen. De speciale nagellak breng je aan zoals je gewend bent en laat je vervolgens drogen onder een led-lamp. Wil je meer weten over deze nagellak en led lamp? Lees dan verder!

 

Wat is gellak? 

Gellak is een gel nagellak bestaande uit een combinatie van verschillende stoffen die je moet uitharden onder een UV- of LED-lamp. Het verschil met gewone nagellak, is dat gellak door middel van deze lampen veel langer blijft zitten. Ook zorgen die lampen er voor dat gellak sneller droogt dan gewone nagellak. Win-win situatie dus! De gellak is geschikt voor zowel natuurlijke nagels als acryl- en gelnagels.

 

Voordelen 

Het voordeel van gellak is dat het maar 2 minuten hoeft uit te harden onder de uv lamp of led lamp per laag. Daarbij is gellak niet alleen geschikt voor de handen, maar ook voor de voeten. Met deze gel nagellak hoef je de eerste paar weken niet meer om te kijken naar je nagels. Door thuis aan de slag te gaan met gellak bereik je het gevoel alsof je uit de nagelsalon komt! De gellak van TOPCODE Cosmetics s geheel diervriendelijk geproduceerd. Daarnaast is het voordeel dat de nagels twee weken mooi blijven. De flesjes hebben een inhoud van 15 milliliter en ze zijn 12 maanden na opening nog houdbaar. 

 

TOPCODE Cosmetics 

Ben je enthousiast geworden over de gellak en wil je het aanschaffen? Dan ben je bij TOPCODE Cosmetics aan het juiste adres voor een groot aanbod. Het is altijd leuk om verschillende kleuren gel nagellak te hebben. Bij elke gelegenheid past namelijk een andere look en dus ook een andere kleur gellak. Bestel jouw favoriete gellak online bij Topcodecosmetics.nl. Plaats je je bestelling vandaag voor 17.00 uur? Dan heb je je nieuwe gel nagellak morgen al in huis. Daarnaast betaal je binnen Nederland geen verzendkosten!

https://www.abjfotografie.nl/