ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Een gegraveerd glas is een uniek cadeau!

Stel, je bent op zoek naar een mooi en persoonlijk cadeau voor iemand en je wilt het graag zo origineel mogelijk hebben. Dan kunnen gegraveerde glazen best goede opties zijn! Glazen graveren kan op diverse manieren. Zo kun je bijvoorbeeld glazen voor een klein deel graveren met een hele minimale tekst, maar je kunt het ook een stuk gekker maken. Hoe en wat precies is eigenlijk exact afhankelijk van je eigen wens! Één ding is in ieder geval zeker, namelijk dat gegraveerde glazen optimale ideeën kunnen zijn als cadeau!

Graveer je eigen naam met een passend lettertype

Gegraveerde glazen zijn op zich al erg unieke cadeaus. Wanneer je een persoonlijk en niet vaak voorkomend cadeau wilt komen kan dit best de perfecte optie zijn. Toch kun je dit cadeau nog unieker en nog mooier maken. Namelijk door hetgeen dat je op de glazen graveert zo uniek mogelijk te maken. Iemand zijn of haar naam graveren is bijvoorbeeld een leuke optie, maar om dit met een passend lettertype te doen maakt het cadeau uiteraard nog een stuk leuker. Verder kun je er bijvoorbeeld een extra hartje bij laten graveren of nog een persoonlijke tekst toevoegen aan iemand zijn of haar naam. Je kunt het je zo gek niet bedenken, maar vrijwel alles is mogelijk. 

Klein of groot glas? 

Er zijn uiteraard veel verschillende soorten glazen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan standaard glazen, wat grotere of langere glazen en zelfs potten zoals snoeppotten. Je kunt dus glazen laten graveren, maar ook nog eens uitkiezen wat voor soort glazen je wilt. Ook is het nemen van een setje, bijvoorbeeld 4 dezelfde glazen een leuke optie. Ook dit is maar het afhankelijk van je eigen wensen. 

Een cadeau voor elke gelegenheid

Tot slot kunnen gegraveerde glazen ook op verschillende gelegenheden ideale geschenken zijn. Denk er bijvoorbeeld aan dat iemand zijn of haar examens heeft gehaald. Een glas met de tekst gefeliciteerd kan dan een erg leuke optie zijn. Op deze manier kun je vrienden en familie door middel van gegraveerde glazen feliciteren met van alles en nog wat. Ook andere wensen zoals succeswensen zijn uiteraard mogelijk.  

https://www.personalsurprise.nl/