ABJ Fotografie
Image default
Eten en drinken

Alcoholvrij bier

Lus je af en toe wel eens een biertje maar moet je nog rijden of ben je zwanger dan kan je beter alcoholvrij bier nemen. Alcoholvrij bier is ook een stuk gezonder dan normaal bier, zo krijg je een stuk minder of wel tot geen calorieën binnen als je alcoholvrij bier neemt. Je ziet steeds meer in restaurants of thuis dat ze alcoholvrij bier inschenken en er worden tegenwoordig steeds meer nieuwe biertjes op de markt gebracht wat geen alcohol bevat.

 

Soorten alcoholvrij bier

Tegenwoordig worden er steeds verschillende alcoholvrije biertjes, maar welke zijn er precies? Je weet er misschien wel een paar, maar toch licht ik ze voor je uit.

  • Heineken 0.0%
  • Amstel 0.0%
  • Amstel Radler 0.0% 
  • Warsteiner 0.0%
  • Warseiner Radler 0.0%
  • Erdinger 0.0%

Er komen in de toekomst vast nog wel meer aan maar dit zijn de biertjes die er nu zijn die geen alcohol bevatten.

 

Alcohol

Steeds meer mensen kiezen er dus voor om voor de 0.0% variant te gaan. Dit is omdat het steeds duidelijker wordt wat de effecten van alcohol zijn op het mensenlijklichaam. Er word dan ook wel vaak gezegd dat als alcohol vandaag de dag uitgevonden was dat het ilegaal zou zijn gemaakt, dit komt natuurlijk omdat het gewoon erg slecht voor je is. Door onze gewenning aan alcohol is het net als sigaretten moeilijk weg te denken uit onze cultuur. Alcohol is zo in onze cultuur gewikkeld dat het eigenlijk nog niet weg te denken is uit ons dagelijks leven. Toch is het voor iedereen verstandig om minder of geen alcohol meer te drinken omdat dit jouw persoonlijke gezondheid erg goed kan doen. Er zijn meer mensen verslaafd aan alcohol dan dat ze zelf denken en dat is natuurlijk een erg groot probleem. Daarom zeggen wij, kies voor alcohol vrij bier en probeer een keer een nieuwe variant uit!

https://www.horecagoedkoop.nl/bier/soorten/alcoholvrij-bier-0-0