ABJ Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

Bij Van Lennep Kliniek kunt u rekenen op een natuurlijk en prachtig resultaat

Lijkt u vermoeid of ouder door rimpels of een frons? Zou u graag uw gezicht en daarmee meteen uw zelfvertrouwen op willen laten frissen? Injectables zijn hier een goede oplossing voor. Deze kunnen er namelijk voor zorgen dat u er uitziet zoals u zich voelt, gaan preventief huidveroudering tegen en kunnen een bepaalde uitstraling of contour accentueren in uw gezicht.

Een vooraanstaande kliniek waar u behandelingen tegen rimpels en huid verbeterende behandelingen met injectables kunt laten uitvoeren is Van Lennep Kliniek. De kliniek heeft vestigingen in Den Haag, Wassenaar en Oegstgeest. De cosmetisch artsen die werkzaam zijn bij Van Lennep Kliniek zijn allemaal uitstekend opgeleid en in het bezit van de juiste certificeringen en diploma’s. Zo draagt iedere arts bij Van Lennep Kliniek de titel cosmetisch arts KNMG (De Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst) en is geaccrediteerd lid van de NVCG (De Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Alle artsen volgen regelmatig de juiste bijscholing waardoor ze uitstekend op de hoogte blijven van de nieuwste behandelmethodes en technieken.

Vanzelfsprekend staat het veilig uitvoeren van een behandeling bij de artsen van Van Lennep Kliniek op de eerste plaats. Daarbij wordt gewaakt voor een natuurlijk eindresultaat. Iedere klant krijgt een passend advies dat past bij het gezicht en de persoonlijke wensen.

De injectables waar Van Lennep Kliniek gebruik van maakt zijn allemaal van een A-merk. Alle injectables zijn geheel biologische vulmiddelen en zijn dus niet permanent. De kliniek is in het bezit van een echoapparaat, waardoor de filler behandelingen met injectables nog veiliger zijn.

Diverse behandelingen met veilige injectables

Er zijn verschillende behandelingen met injectables mogelijk, we zetten er enkele op een rijtje:

  • Botox. Dit is verreweg de bekendste injectable. Door Botox ontspannen de spieren zich waardoor rimpels minder zichtbaar zijn.
  • Lipfillers. Een lipfiller met hyaluronzuur zorgt voor meer volume in de lippen, het behoud van de lipvorm en een versterking van de juiste contouren.   
  • Traangoot filler. Weg met wallen en een vermoeide uitstraling. Door de traangoot filler komt de frisse en heldere uitstraling in het gebied rondom de ogen weer terug.

Voor alle behandelingen verwijzen wij u door naar de website van Van Lennep Kliniek. Tevens kunt u via de website een afspraak maken. Ieder eerste consult is gratis.

Van Lennep Kliniek helpt u uw frisse en jonge uitstraling weer terug te geven.

https://www.vanlennepkliniek.nl/