ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Creëer met hulp van deze domoticaspecialist een slimme woning

U hoort het begrip ‘slimme technologie’ vandaag de dag steeds vaker voorbijkomen. Met deze technologie kunt u een woning creëren die u afstemt op de wensen van uzelf en uw huisgenoten of uw gezin. Daarom is het interessant om te investeren in IoT ofwel Internet of Things. Domoticaspecialist Woon IoT is hier een echte expert in en biedt u diverse producten die van uw huis een smart home maken aan de hand van automatisering en diverse slimme apparatuur. Zo kunt u niet alleen profiteren van een hoger wooncomfort, maar u kunt uw woning bijvoorbeeld ook een stuk toegankelijk er maken middels het gebruik van spraakgestuurde commando’s die u geeft aan uw objecten.

Bespaar geld en energie met deze slimme oplossingen

Als specialist in domotica weet Woon IoT u niet alleen bij te staan met de juiste software, maar ook met de installatie hiervan en een breed aanbod aan producten die u gebruikt voor het creëren van uw slimme woning. Zo wordt het mogelijk om uw verwarming en verlichting bijvoorbeeld op afstand te besturen. Daarnaast geeft u hiermee gemakkelijk spraakopdrachten zodat u zonder fysieke handeling eenvoudig uw objecten beheert. Zo kunt u veel energie en daardoor geld besparen, want ook wanneer u niet thuis bent, heeft u uw objecten in de hand. U verbindt deze gemakkelijk aan een applicatie op uw smartphone zodat u niet alleen opdrachten geeft, maar ook op elk moment inzicht heeft in de status van de producten in uw woning.

Ontdek de diverse mogelijkheden van domotica

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden van slimme apparaten binnen uw woning? Dan neemt u eenvoudig contact op met de specialisten van Woon IoT voor meer inzicht in de diverse mogelijkheden en de benodigde software, zoals DigitalSTROM. U bereikt hen eenvoudig via het contactformulier dat op hun website te vinden is. Ook kunt u op hun website een overzicht vinden van de diverse soorten producten die u helpen om van uw huis een slimme woning te maken.