ABJ Fotografie
Image default
Auto's en Motoren

De beste motorzaak in Venlo en omstreken

Wanneer u op zoek bent naar dé motorzaak in Venlo om uw Indian Chief te kopen, dan is H.D. Service Venlo de plek waar u naartoe moet. In hun showroom kan u steeds terecht voor een uitgebreide en deskundige uitleg van de Indian Chief. U kan alle motoren bewonderen en zelfs een proefrit maken doorheen Venlo wanneer u een favoriet exemplaar op het oog heeft in hun motorzaak. De enige vraag die nog resteert is wanneer u langs gaat.

De specialist voor al uw motoren

H.D. Service Venlo is een motorzaak die al ruimschoots 25 jaar is gespecialiseerd in Harley-Davidson motoren en bovendien als officieel dealer erkend is van Indian motoren, waaronder de Indian Chief, en Rewaco Trikes. Hier zijn de mogelijkheden uitgebreider dan enkel het kopen van de motor naar uw hart. Ook onderhoud, het laten ombouwen van de motor die u al heeft of een volledig custom made motor laten monteren zijn kwaliteiten waar deze motorzaak uit Venlo sterk in staat. Zelfs wanneer u slechts eenmalig van een tripje op een motor wilt maken, kan u hier simpelweg een motor huren.

De Indian Chief, het pareltje onder de klassiekers

Eén van de pareltjes die ze hier verkopen is de Indian Chief. Dit is een fraaie en klassieke motor en door vele motorkenners hartstochtelijk geliefd. Zijn klassieke body omvat alle essentiële elementen en de motor omvat alles dat nodig is om u een ritje te geven dat u nooit zal vergeten. Natuurlijk verkopen ze nog tal van andere kwalitatieve merken van motoren en kan u uw motordroom bij dit bedrijf waarmaken.

Maak uw dromen waar

Bent u al jaren geïntrigeerd door alles wat met motoren te maken heeft en heeft u altijd al uw eigen motor willen hebben om de mooiste ritjes mee te maken? Ga dan langs bij de motorzaak in Venlo om uw jarenlange droom tot realiteit te brengen. Maak een proefritje op uw motor naar wens en beslis om hem te kopen om die heerlijke tripjes op elk moment te kunnen maken.