ABJ Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

De haar- en huidverzorgingsproducten van Oolaboo

Bent u opzoek naar veilige verzorgingsproducten zonder twijfelachtige stoffen? Dan bent u hier op de juiste plek! Oolaboo producten zijn vrij van siliconen, parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën. Bovendien zijn het vegan en milieuvriendelijke producten. Wie wilt zichzelf nou niet verzorgen met producten die alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaan? Hierbij gaat u kort geïnformeerd worden over de haar- en huidverzorgingsproducten van Oolaboo.

 

Skin care (voor alle huidtypes)

De verzorgingsproducten voor uw huidverzorging zijn ingedeeld in dertien ‘programma’s. Het eerste programma is de ’Ageless Program 30+, deze categorie houd gezichtsmaskers, dagcrèmes en oogpads in. Zo heb je een vegan anti-aging gezichtscrème voor de normale en rijpere huid vanaf 30 jaar. Dit product is rijk aan vitamine E die als antioxidant werkt, ideaal dus voor uw huidverzorging. Daarnaast heeft u de keuze tussen de vegan fleece gezichtsmasker en de peeling, die allebei ook als anti-aging dienen. Tweede ‘programma is de ‘beauty sleep program’, deze houd nachtcrèmes in. Het derde programma in de skin care zijn de cosmetische supplementen. Eén van de supplementen betreft de ‘inner strenght once a day’, dit product is voor de verzorging van het haar, de huid en de nagels. Deze supplementen zijn anders dan andere verzorgingssupplementen omdat deze 100% vegetarisch zijn. De vierde categorie ‘Essential Cocktail Program’ bevat essentiële oliën voor het gezicht en lichaam voor de onzuivere en onregelmatige huid met acne. De ‘morning dew program’, denk hier aan dagcrèmes. De ‘my temple program’ bevat een heerlijke body crème voor natuurlijke verzorging. De ‘oil control program’ is de afdeling voor verschillende oliën en scrubs die de huid zuiveren. Dan heb je de ‘saveguard program’ waar je verschillende crèmes en gezichtsmaskers hebt voor de gevoelige- of rode huid. De ‘Skin Defense DNA Protective Program’ bevat soorten zonnebescherming. De ‘Skin Rebirth Program’ met 4 intensieve anti-aging en huidverbetering crèmes. De ‘Skin Superb Program’ denk aan producten voor een natuurlijk kleurtje. Net zoals de ‘ageless program 30+’ heeft Oolaboo ook een ‘Truffle Indulgence Program 40+’. En als laatste is er de ‘wipe off program’ die items bevat zoals de wipe off netar. Dat is een 3 in 1 product die zowel een cleanser, make-up remover en tonic is.

 

Hair care

De Oolaboo haarverzorgingsproducten zijn ingedeeld in 8 programma’s waaronder de ‘blushy truffel’ die haarproducten betreft voor de bescherming van geleurd haar. ‘bouncy bamboo’ bevat haarherstellende shampoo’s. De afdeling ‘glam former’, hieronder vallen de natuurlijke haarsprays en mousses. ‘mighty rice’ bevat de verschillende soorten conditioner voor dun, fijn en futloos haar. De ‘moisty seaweed’ bevat haarproducten voor de hydratatie voor vochtarm haar. Dan heb je de ‘ straight boabab’ dat is o.a. de conditioner voor onrustig, pluizend en weerbarstig haar. De collectie ‘super foodies’ bestaat uit haarverzorging, huidverzorging, mondverzorging en zonbeschermingsproducten. Als laatste hebt u de ‘ therapeutic green thea’ die producten bevat voor onzuiverheden op de hoofdhuid en Anti-roosshampoo. Bestel uw Oolaboo producten via de website. Als je voor 15:00 besteld, is je Oolaboo product morgen in huis. In Almere is het zelfs dezelfde dag bezorgd!

https://www.lifestylesalon.nl/