ABJ Fotografie
Image default
Internet marketing

360 graden tour laten maken?

Heeft u er wel is aan gedacht om een 360 graden tour te laten maken? Door middel van een 360 graden tour wordt je online zichtbaar, je opent online al de deuren. Maar wat is dat nou, welke mogelijkheden zijn er en hoe wordt zo’n 360 graden tour gemaakt?

Hoe wordt een 360 graden tour gemaakt?

Je hebt altijd een aantal 360 graden foto’s nodig. Hierna kan je beginnen met het maken van een 360 graden tour. Dit kan op verschillende manieren omdat er verschillende software op de markt is om je 360 graden foto’s aan elkaar te linken. Een van de populairste software is die van Google Streetview, maar om het gelijk maar duidelijk te maken kan je hier ook minst mee doen. De 360 graden touren op Google streetview hebben weinig mogelijkheden, je wordt beperkt tot enkel het koppelen van de 360 graden foto’s en het publiceren op Google streetview. Je kunt ook een 360 graden tour laten maken door een bedrijf die werkt met geavanceerdere software waarbij je kunt kiezen voor de mogelijkheid om hogere kwaliteit 360 graden foto’s te uploaden, de tour uniek te maken door verschillende stijlen navigatie, video’s, foto’s, informatie en links te plaatsen in de tour. Waar kun je een 360 graden tour voor inzetten?

Waar gebruik je een 360 graden tour voor?

  • Je kunt geïnteresseerden virtueel rondleiding door je organisatie
  • Laat toekomstige werknemers alvast binnen kijken in je bedrijf.
  • 360 graden visuele inspecties op afstand.
  • Laat je nieuwe pand bij verhuizing alvast zien aan je klanten door ze virtueel rond te leiden.
  • Creëer opendagen online door een 360 graden tour die 24/7 en 365 dagen per jaar beschikbaar is
  • Een virtuele 360 graden training is innovatief en leerzaam en heeft een toegevoegde waarde, daarnaast wordt deze vaak als leuker ervaren dan een normale training.

Voordelen 360 graden tour?

Meer vertrouwen en betrokkenheid door de kijker, meer kliks op uw website,  beter voor uw posities in Google en een unieke innovatieve ervaring die je niet snel meer zal vergeten. 

Het fijne van een 360 graden tour is ook dat hij vaak snel is gemaakt in ongeveer 2 a 3 uur tijd heeft de 360 graden fotograaf de foto’s gemaakt. Achteraf zal de fotograaf nog bezig zijn met de bewerking van de foto’s en het maken en publiceren van de tour. Dit alles is een eenmalige investering en zorgt voor ieder bedrijf, onderneming of organisatie voor een enorme toegevoegde waarde. 

 

 

https://vrland.nl/360-graden-tour/