ABJ Fotografie
Image default
Internet marketing

10 beste boeken over internetmarketing

digital marketing books

Als u ervan droomt een internetmarketeer te worden, wilt leren hoe u marketingprocessen kunt begrijpen, of als u zich gewoon wilt laten inspireren door niet-standaardmethoden, begin dan met gespecialiseerde literatuur! We presenteren onder uw aandacht de coolste selectie van 10 boeken over internetmarketing die zelfs de meest doorgewinterde marketeer zullen pompen! 🙂

Seth Godin “Purple Cow. Laat uw bedrijf opvallen! “

Seth Godin is niet alleen een uitstekende marketeer, maar ook een soort visionair. Het boek “Purple Cow. Laat uw bedrijf opvallen! ” bracht hem wereldwijde bekendheid en zorgde ervoor dat veel brand managers, marketeers en ondernemers vanuit een andere hoek naar het bedrijf keken. Waarom “paarse koe”? Want als u een koe bent met een andere kleur, blijft u onopgemerkt. Omdat er zoveel reclamegeluid in de buurt is, is het voor een koper moeilijk om één persoon uit te kiezen als iedereen er hetzelfde uitziet. En iedereen is geïnteresseerd in het zien van de paarse koe, het is interessant om over haar te vertellen. Geef mensen wat ze willen – een vakantie, ze hebben genoeg van het dagelijkse leven zonder jou!

Barden Phil “Hacking Marketing”

Barden Phil’s bestseller “Marketing Hack” kan met recht worden beschouwd als een van de beste boeken in zijn soort. Dit is een hersenstorm! De auteur vindt het wiel niet opnieuw uit, verkoopt geen lucht, de auteur verwijst naar de resultaten van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van economie van Nobelprijswinnaar Daniel Kahneman. Aan de hand van talloze voorbeelden legt de marketeer uit waarom iemand op de een of andere manier reageert op een aankoop, wat wetenschappelijk de besluitvorming beïnvloedt en waarom we soms zelf de logica van een gemaakte aankoop niet kunnen verklaren. Dit boek gaat niet over strategieën in het algemeen, het is een boek over kopers, over jou en mij. Over welke knoppen lichtjes moeten worden ingedrukt, zodat de koper zelf ernaar verlangt om alleen bij u te kopen. Is het ongelofelijk? Geen magie – alleen wetenschap!

Spencer S., Eng E., Fikshin R., Stricchiola D. “SEO – de kunst van websitepromotie”

Het boek “SEO – de kunst van websitepromotie” kan met recht worden beschouwd als een desktop-leerboek over zoekmachinemarketing. Dit is misschien wel het beste boek op zijn gebied, het is moeilijk om meer gedetailleerde instructies te bedenken over de basisprincipes van optimalisatie. De auteurs van het boek zijn SEO-goeroes – de eigenaren en managers van de vier grootste bedrijven ter wereld. Succesvolle en praktiserende specialisten op bijna 600 pagina’s van het boek deelden hun kennis over hoe websites en SEO-inhoud worden gemaakt, hoe efficiëntie te analyseren, aan de hand van welke criteria om bekwaam personeel te selecteren en wat de toekomstperspectieven van SEO-tools zijn. Het boek is zeker het lezen waard voor alle beginners en beoefenaars op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, omdat de concentratie van bijna volledige informatie over SEO buiten de hitlijsten valt!

Michael Stelzner “Contentmarketing. Nieuwe aantrekkingsmethoden in het internettijdperk “

In zijn boek bespreekt Michael Stelzner, de maker van een van ’s werelds meest succesvolle socialmediamarketingblogs SocialMediaExaminer.com, hoe je zakelijk succes kunt behalen met contentmarketing en welke relaties je moet ontwikkelen met potentiële kopers om ze in de categorie te veranderen echt. Het belangrijkste idee van het boek, paradoxaal genoeg, stop met verkopen! De auteur draagt ​​de koper over van de categorie van een doelwit naar de categorie van een vriend, wiens problemen het belangrijk zijn om te weten, waarover het belangrijk is om te schrijven en hun oplossing aan te bieden. Eerst moet je het publiek interesseren, vertrouwen winnen door een expert voor hen te worden in het gekozen vakgebied, en pas dan de inhoud heel voorzichtig en onopvallend verdunnen met advertenties. Mensen wantrouwen opdringerige advertenties, ze negeren het gewoon. Veel bedrijven gedragen zich agressief op het gebied van zelfpromotie – ze praten veel over zichzelf, en mensen zijn geïnteresseerd in luisteren en lezen over zichzelf, over wat nuttig en interessant voor hen is. Stelzner benadrukt het nut van inhoud: meer nuttige inhoud, minder marketingberichten.

Avinash Koshik “Webanalyse 2.0 in de praktijk”

Avianash Koshik, die een van de beste boeken over webanalyse heeft geschreven, spreekt op verschillende conferenties voor specialisten, lezingen voor studenten en raadpleegt grote bedrijven op internet zoals Google. Het portfolio is indrukwekkend, nietwaar? 🙂 In zijn boek analyseert de auteur met een bijzondere passie voorbeelden tot in het kleinste detail, onderzoekt de oplossing van problemen vanuit verschillende invalshoeken, beschrijft de huidige staat van de webruimte, leert de selectie van tools, de analyse van de ontvangen informatie. Het is bekend dat u met behulp van webanalysetools heel veel informatie kunt krijgen over de gedragsfactoren van de site, maar het belangrijkste dat u moet kunnen, is de informatie analyseren en verwerken, zodat u de conversieratio’s effectief kunt beïnvloeden.

Perry Marshall & Brian Todd Contextuele reclame die werkt. De Google AdWords-bijbel “

Het boek van twee vooraanstaande goeroes van bedrijfsanalyses Marshall en Todd wordt aanbevolen door experts, wordt door beginners en beoefenaars beschouwd als de beste gids voor contextueel adverteren en wordt door bedrijfseigenaren bij hun werk gebruikt. Iedereen wil geld verdienen op internet, maar hoe je dat correct en tegen de laagste kosten doet, lees je in dit boek. U vindt hier alle informatie die u nodig heeft, van een inleiding tot zoektheorie, tot het analyseren en extraheren van de semantische kern, het plannen van een advertentiecampagne in Goggle AdWords, het schrijven van pakkende advertenties en tal van testtheorieën. Alle informatie is gerangschikt in de schappen, gestructureerd en geeft antwoord op bijna alle vragen met betrekking tot adverteren in zoekmachines.

Steve Krug “Hoe maak je een website gebruiksvriendelijk. Bruikbaarheid volgens de methode van Steve Krug “

Steve Krug’s boek “Hoe maak je een website gebruiksvriendelijk. Bruikbaarheid volgens de methode van Steve Krug ”is het beste bewijs van hoe de kijk van gebruikers op de bruikbaarheid van programma’s of sites verschilt van die van programmeurs. Met de testmethoden voor bruikbaarheid van de auteur kunt u op een nieuwe manier naar de ontwikkeling van websites kijken. Je ziet daar geen stapsgewijze handleiding, maar je leest interessante verhalen uit het leven van iemand die jarenlang heeft gewerkt aan methoden om websites te verbeteren. Dit boek is niet alleen nuttig voor testers en website-ontwikkelaars, maar ook voor managers die willen begrijpen hoe de webprogrammeerkeuken werkt. Trouwens, de kenmerkende ironische presentatiestijl van de auteur is zo genuanceerd dat het boek in één adem wordt gelezen en pas de laatste regels loslaat.

Zinser William Hoe goed te schrijven. De klassieke gids voor non-fictie schrijven “

Ondanks het feit dat het boek van William Zinser al in 1976 werd gepubliceerd en daarna meerdere keren werd herdrukt, verliest het zijn relevantie nog steeds niet. De auteur besteedt veel aandacht aan het werken aan fouten – het verwijderen van verbaal afval, het identificeren van gevaarlijke uitdrukkingen, de noodzaak om de tekst eenvoudig en begrijpelijk te maken voor de lezer. In het boek vind je beschrijvingen van schrijfmethoden, aanbevelingen bij de keuze van genres voor het schrijven van artikelen. De belangrijkste boodschap van William Zinser – erf mij niet, let op mijn regels en herformatteer ze voor jezelf.

Trout Jack, Al Rice “Positioning: Battle for Minds”

Positionering: Battle for Minds is een legendarisch boek dat in zijn tijd veel ophef maakte en de gebruikelijke kijk op marketing, de basisprincipes en methoden ervan veranderde. Onnodig te zeggen waarom is dit boek het lezen waard voor alle reclame- en PR-professionals? 🙂 Het boek zal ook nuttig zijn voor ondernemers die van plan zijn om op lange termijn op de markt aanwezig te zijn. De belangrijkste boodschap van het boek is dat de essentie van het behalen van succes in de competitie niet in het product zelf ligt, hoe superieur ook, maar in het idee, hoe het aan de koper wordt gepresenteerd.

Instagram-marketing: Road to 100k Instagram Followers              

Dit e-boek is een uitgebreid overzicht van hoe je van Instagram-beginner naar een Instagram-expert of ondernemer gaat.

 In 3 jaar tijd heb ik meer dan 10 miljoen Instagram-volgers gewonnen voor mezelf en mijn klanten. Ik vertegenwoordig fulltime klanten. Het zijn reuzen in de branche die eigen bedrijven runt. Het maandelijkse inkomen van het bedrijf is hoger dan $ 500.000, en door elke dag tienduizenden doelvolgers aan te trekken, helpt het hen daadwerkelijk het bedrijf te laten groeien via sociale media. Wat ik in dit e-boek behandel:

Bepaal welk merk je wilt starten op Instagram

Maak een actieplan voor 12 maanden                                                                   

Hoe loyaliteit te vergroten tot 100.000 volgers

Hoe u inkomsten kunt genereren met het volgende en uw account kunt gebruiken als hefboom

Leer het volledige Instagram-algoritme

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

marketing via instagram

https://marketingbook.shop