ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Met de woningfotografie van vastgoedfotovideo.nl wordt jouw ruimte letterlijk ‘in the picture’ gezet

Wanneer je een woning te koop zet wil je natuurlijk wel dat er mooie foto’ sop  de website staan, dat kun je realiseren met de woningfotografie van vastgoedfotovideo.nl. Een visitekaartje voor je woning moet toch wel zijn dat de kijkers meer over je woning willen weten aan de hand van hetgeen dat zij op de website hebben gezien. Met alleen een tekstje kom je er helaas niet, want je moet de kijkers overtuigen dat jouw woning de woning is waar zij naar op zoek zij. Het plaatsen van foto’s van een slechte kwaliteit zorgt er alleen maar voor dat de kopers de woning niet willen hebben en daarom is het cruciaal om gebruik te maken van een goede woningfotografie wanneer je de woning ten verkoop gaat aanbieden.

360 graden foto’s

Maak met de woningfotografie van vastgoedfotovideo.nl een verpletterende eerste indruk op de bezoekers van de website, jouw eigen website, de website van de makelaar, Funda of social mediakanalen. Er zijn diverse mogelijkheden voor de woningfotografie. Je kunt natuurlijk gewoon kiezen voor de standaard fotografie. Daar is niks mis mee, en ook deze zijn van een zeer hoge kwaliteit en genomen uit hoeken waar de bezoeker de meeste kijk heeft op de ruimte. Maar wanneer je de kijker nog meer mee wilt nemen in de woning kan je er ook voor kiezen om gebruik te maken van de 360 graden woningfotografie. Je leidt de kijker dan letterlijk rond door de woning en dit si dus eigenlijk een virtuele bezichtiging.

Serieuze aanvragen

De aanvragen van de bezichtigingen stromen sneller binnen door deze woningfotografie, maar zijn ook vaker een stuk serieuzer. Omdat ze al een goed beeld hebben gekregen van de woning. Wanneer je foto’s plaatst die niet representatief zijn of nog vragen opwekken, kan het zijn dat er een bezoek wordt ingepland, die uiteindelijk niet serieus was omdat de kijker niet wist wat er verwacht kon worden. Naast 360 graden woningfotografie wordt er ook een andere soort aangeboden, namelijk 3d fotografie. Hierdoor komt je woning nog beter tot zijn recht.