ABJ Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Lekker buiten schaken

Lekker buiten schaken Lekker weten buiten, eens iets anders doen. Waarom niet kiezen voor schaakspel buiten?
Nu het terug wat warmer en beter weer is buiten, kunnen we weer met zijn allen buiten dingen ondernemen. Toch zijn velen het beu om de normale dingen te doen. Het mag wel eens iets anders zijn nu. Waarom dan niet kiezen om buiten te schaken? Het is iets wat je praktisch overal kan doen, je hoeft je niet te veel fysiek in te spannen, en je kan ondertussen werken aan je kleurtje. Wij bieden deze schaakspellen (voor buiten) aan. Maar waarom zou je daarvoor voor ons kiezen?

Waarom kiezen voor ons?
We delen graag enkele mogelijke redenen waarom je hierbij zou kunnen kiezen voor ons:

  • Voor een bestelling vanaf 50 euro is de verzending volledig gratis. Geen extra kosten dus en je hoeft je helemaal niet te verplaatsen. Handig toch?
  • We bieden een uitstekende klantenservice aan. Je mag ons steeds aanspreken met al je vragen of opmerkingen.
  • Een betaling doorvoeren? Hier hoef je je nooit zorgen over te maken, want bij ons kan je erop vertrouwen dat een betaling altijd 100% veilig verloopt.
  • Daarnaast hoef je je nooit zorgen te maken over het feit of je dit al dan niet leuk zal vinden. We bieden namelijk een omruilgarantie aan. Bevalt het je uiteindelijk toch niet of misschien heb je pech en is er iets mis gegaan in de post? Dan kan je aanspraak maken op de omruilgarantie. Hierdoor ben je dus ook nooit je gespendeerde geld kwijt!
  • We vragen eerlijke prijzen voor de schaakspellen. Dit betekent dat de prijzen niet te hoog zijn, wat voordelig is voor jou, maar ook niet te laag, wat zeer verdacht is. We willen dat iedereen kan genieten van dit spel, niet enkel de superrijken. En dit natuurlijk op een zeer kwalitatieve manier, dat het spel ook niet meteen stuk is.

Een spelletje schaken voor buiten, leuk, maar ik zou er toch nog graag iets meer over weten… Dat kan!
Wanneer je interesse hebt in een schaakspel buiten of een schaakspel van glas voor buiten, dan raden we je aan een kijkje te nemen op volgende website: https://www.raindroptime.com/chess/chess-set/giant-chess.html. Hier kan je alvast meer informatie terugvinden. Is dit toch nog niet voldoende voor jou, of heb je het gevoel dat je vraag niet beantwoord werd op de website? Neem dan zeker contact op met ons. Je kan ons zeer eenvoudig contacteren door ons een mailtje te sturen, door het contactformulier in te vullen dat je op de website terugvindt, of door ons op te bellen tussen 13 uur en 17 uur. We helpen je graag en zo snel mogelijk verder!

https://www.raindroptime.com/chess/chess-set/giant-chess.html