ABJ Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

De voordelen van Aveda verzorgingsproducten

Aveda is in 1978 opgericht. Het merk is geïnspireerd door Ayurveda, een oude geneeskunst uit India. De beautyproducten van Aveda zijn dan ook veelal gebaseerd op bloemen- en plantenessenties. Aangevuld met essentiële oliën zorgt dit voor natuurlijke producten die verzorgend zijn voor uw huid en haar. In de loop der jaren heeft Aveda zijn producten verder ontwikkeld en de formules geperfectioneerd. Hierdoor is Aveda nog steeds een toonaangevend merk in beautyproducten. Het assortiment is inmiddels zeer uitgebreid met niet alleen producten voor uw huid en haar, maar ook make-up en zelfs producten voor in huis. Een extra voordeel is dat Aveda ecologisch verantwoord is. De producten zijn dierproefvrij en de natuurlijke ingrediënten worden verworven met respect voor de aarde. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

 

Verzorgingsproducten voor uw haar

Aveda is een expert in verzorgingsproducten voor uw haar. Niet zo gek, ze hebben jarenlange ervaring. Hun allereerste product was een clove shampoo. Nu jaren later is dit nog steeds een populair product, al is de formule in de loop der jaren wel veranderd. Naast shampoo heeft Aveda ook haarmaskers, haarbehandelingen en haar- en hoofdhuidoliën om uw haar mee te verzorgen. Het maakt niet uit wat uw haartype is, Aveda heeft er een geschikt product voor. Zo is er de Botanical Repair lijn voor beschadigd haar. Deze producten verstevigen en herstellen uw haar en zorgen daarnaast voor een bescherming van binnenuit. Voor krullend haar zijn er de Be Curly producten en om uw gekleurde haar goed te verzorgen zijn er de Color Conserve producten. Als u niet weet welke producten u het best voor uw haar kunt gebruiken, kunt u langs een salon gaan. Er zijn verschillende salons die gebruik maken van Aveda verzorgingsproducten en u advies kunnen geven. Ze kunnen u meteen een behandeling geven zodat u de kracht van Aveda producten zelf ervaart.

 

De beste huidverzorging

Naast haarverzorging, is Aveda ook gespecialiseerd in huidverzorging. Het merk heeft een uitgebreid assortiment met producten voor uw huid, zoals gezichtsreiniger, gezichtsmaskers, exfoliant en serum. Aveda heeft verschillende productlijnen voor verschillende huidtypen of problemen die u met uw huid kunt hebben. Zo is de Botanical Kinetics lijn ideaal om een vettige huid te verzorgen. Als u een gevoelige huid heeft zijn All-Sensitive producten aan te raden. Heeft u regelmatig last van acné? Dan kunt u de Outer Peace producten gebruiken. Naast verzorgen wilt u uw huid natuurlijk ook beschermen. Aveda heeft verschillende producten met SPF, zodat u beschermt bent tegen de zon.

https://www.lifestylesalon.nl/