ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

De impact van verlichte reclame op je merk of bedrijf

Je hebt vast wel eens verlichte reclameborden gezien langs de snelweg of op drukke straten in het centrum van de stad. Maar hoe belangrijk is deze vorm van adverteren nu eigenlijk voor je bedrijf of merk? In deze blog vertellen we alles over de impact van verlichte reclame en waarom het juist zo effectief is om in te zetten.

 

1. Het valt op

Eén van de grootste voordelen van verlichte reclame is dat het opvalt. Iemand die in het donker over straat loopt of rijdt, zal al van een afstand de lichten van jouw reclamebord opmerken en hier onbewust aandacht aan besteden. Het is dus een perfecte manier om je merk of bedrijf onder de aandacht te brengen.

 

2. 24/7 zichtbaarheid

Een ander groot voordeel is de zichtbaarheid van verlichte reclame. Terwijl een traditioneel reclamebord alleen overdag goed zichtbaar is, kan een verlicht bord 24/7 bekeken worden. Hierdoor bereik je niet alleen meer mensen, maar ook op momenten wanneer je normaal gesproken minder zichtbaar zou zijn.

 

3. Hoge herkenningswaarde

Een verlichte reclame kan de herkenbaarheid van je merk of bedrijf verhogen. Door bijvoorbeeld je bedrijfsnaam en logo goed zichtbaar te maken op het bord, zal deze informatie goed onthouden worden door voorbijgangers. Dit kan leiden tot meer naamsbekendheid en uiteindelijk meer potentiële klanten.

 

4. Mogelijkheid tot creativiteit

Verlichte reclame biedt ook meer creatieve mogelijkheden. Je kunt niet alleen kiezen uit verschillende kleuren en lichteffecten, maar ook wat betreft de vormgeving. Een origineel ontwerp kan ervoor zorgen dat jouw reclamebord opvalt tussen alle andere borden langs de weg.

 

5. Effectieve manier van adverteren

Al met al is verlichte reclame een zeer effectieve manier van adverteren. Het is niet voor niets dat veel grote merken en bedrijven deze vorm van reclame inzetten. Het kan zorgen voor meer naamsbekendheid, meer klanten en uiteindelijk meer omzet. Lijkt dit je wat voor jouw bedrijf? Neem dan eens een kijkje bij BosmanReklame.