ABJ Fotografie
Image default
Cadeau

Cadeau-ideeën voor de reiziger: Bereid ze voor op hun volgende avontuur

Op deze pagina ontdek je welke cadeautjes een schot in de roos zijn bij reizigers. Vlak voordat iemand vertrekt, wanneer iemand weer thuis komt of gewoon zomaar; er is altijd wel een reden voor een cadeautje. 

 

Reizigers trekken het liefst de hele wereld rond en zijn vaak voor langere tijd van huis. Wanneer iemand terug thuis komt van een reis, is het leuk om een cadeautje te geven. Of je geeft misschien juist voorafgaand aan de reis een klein presentje. Maar wat geef je nu aan iemand die veel reist? In dit artikel vind je diverse cadeau-ideeën die je kunt geven aan een reiziger. 

 

Cadeau tips voor haar

 

  1. Een kofferorganizer

Deze cadeau tip voor haar is er eentje die iedere reiziger kan gebruiken. Voor een reiziger is de koffer één van de belangrijkste items op reis. Hier zit letterlijk het hele hebben en houden van de persoon in. Aan het begin van de reis zit alles waarschijnlijk nog heel netjes in de koffer, maar op het einde van de reis is de koffer helemaal ontploft. Een kofferorganizer kan hierbij helpen. Met allemaal handige vakjes deel je je koffer snel in. Alles blijft netjes op de juiste plek liggen, waardoor je koffer inpakken zo gepiept is. 

 

  1. Polaroid camera

De meeste dames vinden het heel leuk om polaroids te maken tijdens hun reis. Polaroids zijn kleine foto’s die meteen door de camera worden afgedrukt. Hierdoor zie je meteen de ware foto, zonder bewerkingen. Eventueel kun je er nog een klein opbergdoosje bij geven voor alle afdrukken. 

 

  1. Ophangbaar toilettasje 

Nog een cadeau tip voor haar is een toilettasje dat je kunt ophangen. Eventueel kun je deze vullen met handige siliconen flesjes waar de reiziger shampoo, conditioner, douchegel of bodylotion in kan doen. Een ophangbaar toilettasje is heel handig! Zo heb je al je spullen bij elkaar en wordt je tasje niet vies of nat, omdat je hem makkelijk aan een haakje kan ophangen. 

 

Cadeau idee voor hem

 

  1. Reisaccessoires

Mannen zijn vaak van de praktische cadeaus, zoals een kompas, een mooi zakmes of zaklamp. Hiermee kunnen de reizigers ongetwijfeld mee uit de voeten en ze zullen je er zelf dankbaar voor zijn! Denk ook eens aan een mooie zonnebril. Een wat duurder cadeau, maar wel heel handig voor onderweg. 

 

Cadeau idee voor reizigers in het algemeen

 

  1. Nederlands pakketje

Oost west, thuis best. Geef de reiziger een leuk pakketje mee met Nederlandse items, zoals bijvoorbeeld stroopwafels, dropjes en hagelslag. Je kunt het persoonlijk maken door er ook nog een handgeschreven briefje of kaartje bij te doen. 

 

  1. Krasposter van de wereld

Een superleuk en heel origineel cadeau is een kraskaart van de wereld. Hierop kan de reiziger dan steeds het land afkrassen die hij of zij bezocht heeft. Het geeft een leuk overzicht van alle bezochte landen. Bovendien kun je deze kaart ook inlijsten en ergens mooi ophangen als eyecatcher.

 

  1. Paspoort hoes

Het paspoort van een echte reiziger heeft natuurlijk flink wat te verduren. Een mooie paspoorthoes kan hierbij een uitkomst bieden. Je hebt ze in allerlei kleuren en materialen, zodat er altijd wel een hoes is die bij de ontvanger past. Het paspoort valt hierdoor niet alleen beter op in alle bagage, maar het wordt ook nog eens beschermd tegen vocht of kreuken.  

https://bongo.be/nl