ABJ Fotografie
Image default
Cadeau

Uw foto driedimensionaal (3D) in kristal glas gelaserd

Een foto spreekt meer dan 1000 woorden. Wij, van All-in Crystal, begrijpen dat maar al te goed. Vanuit onze specialistische kennis denken wij graag mee, zodat u kunt genieten van het beste eindresultaat; een levensechte 3D foto in glas

Hoe werkt het? 

Wanneer u een fysieke foto aanlevert, dan scannen we deze in en bewerken we de foto handmatig met software. Bij zowel een fysieke foto als een digitale foto, kunnen onnodige achtergronden(na het verwerken in de software), eventueel worden verwijderd. Met behulp van de software zijn wij in staat om uw 2D foto om te zetten naar een driedimensionaal ‘punt’ model.

Het 3D model wordt vervolgens door een geavanceerde laser, niet op, maar ín het kristalglas gelaserd. Dit is mogelijk omdat het brandpunt van de laser, op een punt in het glas kan zijn. Hierdoor ontstaat dan een minuscuul fractuur welke vergelijkbaar is met een pixel van een digitale foto. Door al deze pixels ontstaat er een zeer gedetailleerde kopie van uw foto.

De buitenkant van het kristalglas blijft na het laseren intact en de foto kan dus niet verbleken door vocht of licht. 

Materiaal en onderhoud

Om het driedimensionale eindresultaat te verkrijgen, gebruiken wij alleen speciaal zuiver optisch glas. Dit is speciaal glas met specifieke eigenschappen, welke met precieze laserinstellingen nauwkeurig kan worden gelaserd.

Hoewel het licht van de laser groen is, maakt deze zelf geen kleur in het glas. Door het kristalglas op een LED lichtplateau of lichtzuil te plaatsen, wordt het 3D effect extra benadrukt en heeft dit een schitterend effect in huis.

Het kristal glas is makkelijk schoon te maken met een droge microvezeldoek en eventueel glasreiniger. 

De mogelijkheden bij All-in Crystal

Wij kunnen uw foto in verschillende vormen kristalglas laseren. Zowel foto’s van mensen, dieren als tekst is mogelijk. Meerdere personen of dieren op de foto? Geen probleem! Een kristalmodel met meerdere portretten is hiervoor geschikt.

U krijgt het beste resultaat in 3D als uw foto vanuit het vooraanzicht is genomen. Zo voorkomt men schaduwplekken in het eindresultaat. Gezien op een 2D foto, de achterkant van iemand zijn hoofd dan niet te zien is, zal dit ook niet te zien zijn op de 3D foto. Als u de 3D foto vanaf de achterkant bekijkt, lijkt het net alsof u naar de voorkant kijkt.

Uw 3D foto wordt snel geleverd in een luxe, zwarte geschenkverpakking. Mocht u ons een fysieke foto hebben aangeleverd, dan ontvangt u deze met het pakket van de bestelling retour. De kosten zijn inclusief het omzetten van de foto naar 3D.

Bezoek onze website voor meer informatie. 

https://www.all-incrystal.nl/