ABJ Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

In deze privé-spa baadt u in luxe

Is het binnenkort de verjaardag van uw partner en wil u die verrassen met een privé-spa? Dan is een massage met wellness bij Parein in Beveren het ideale cadeau. Zo hebben ze een speciale verjaardagsformule waarbij u en uw partner twee uur volop genieten in een privé-unit naar keuze. Daarbij is alles voorzien: badlinnen, slippers, producten en scrubs. Maar uiteraard ook een verwenschotel met diverse hapjes en een fles Veuve Clicquot-champagne.

De luxearrangementen van deze privé-spa

Een luxearrangement bij Parein bestellen kan, naast een verjaardag, voor elke gelegenheid. Zo hebben de uitbaters het ‘Veuve Clicquot’-arrangement ingewijd als aanvulling op het ‘Your Special Birthday’-arrangement. Het verschil met het ‘Your Special Birthday’-arrangement is dat u bij het ‘Veuve Clicquot’-arrangement geniet van een nog uitgebreider hapjesbord met luxeproducten zoals foie gras, gerookte vissoorten en kaas- en garnaalkroketjes. Ook krijgt u een grote Veuve Clicquot-fles van 75 centiliter. Wat het overige betreft, geniet u net als bij de verjaardagsformule standaard twee uur van de privé-spa van Parein in een unit naar keuze. Ook het gebruik van badlinnen, slippers, producten en scrubs is hierbij inbegrepen. Indien twee uur aan wellness u te weinig lijken, is het makkelijk om een extra halfuur of uur bij te boeken.

Het Relax-arrangement: de ultieme ervaring

Een wellnesservaring in de spa van Parein is pas compleet wanneer u beslist om een massage met wellness te combineren. De gediplomeerde masseurs van deze privé-sauna behandelen uw lichaam met de grootste zorg en laten ze uw pijntjes en kwaaltjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. U kan ervoor kiezen om een massage apart te boeken, maar wanneer u massage met wellness wil combineren raden wij hiervoor het Relax-arrangement aan. Hier genieten u en uw partner van een relaxerende, rituele duo-massage van het hele lichaam. Dat is echter niet alles: want daarna kan u nog twee uur lang alle wellnessfaciliteiten van uw privé-unit ontdekken. 

Boek vandaag een reservatie

Neem wat tijd voor uzelf en boek een reservatie in de privé-spa van Parein. Dankzij hun vele mogelijkheden wat betreft massages en allerhande wellnessfaciliteiten wordt u terug één met uzelf. Plaats uw reservatie snel via hun website of boek een last-minute om vandaag nog te genieten van een ongelofelijke ervaring.