ABJ Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

De voordelen van haarwax van Red One

Ongeacht de lengte van het haar, iedere man die voor zijn uiterlijk zorgt, wil dat het altijd netjes en mooi in model zit. Om dat doel te bereiken, is het beste “wapen” een haarwax, die het probleem van een rommelig kapsel oplost.

Haarstyling voor mannen kan zeer veeleisend zijn als niet de juiste producten worden gebruikt. In tegenstelling tot een gel heeft de wax een lichte formule, creëert geen gevoel van zwaarte en kan dagelijks worden gebruikt om verschillende kapsels te creëren. Het maakt een grote flexibiliteit in het werk mogelijk en geeft goede resultaten, wat voldoende reden is om het steeds vaker in de schappen van professionele kappers te zien. Hoewel het meestal door mannen wordt gebruikt, is de haarwax bedoeld voor iedereen die een verzorgd en mooi gevormd kapsel wil hebben. Bekijk de haarwax van Red One.

Waar is de haarwax voor

Verzacht weerbarstig haar, dat vooral opvalt na het wakker worden. Dankzij dit product kunt u haar dat “alle kanten opvliegt” gemakkelijk temmen en het kapsel fixeren. Het wordt gebruikt voor het stylen van fijn haar en het definiëren van de gewenste vorm. Het is vooral geschikt voor het creëren van moderne kapsels.

In tegenstelling tot sommige andere haarplakproducten, geeft de haarwax extra volume, de natuurlijke uitstraling en flexibiliteit. Na gebruik ziet het haar er niet vettig uit. Dankzij de samenstelling krijgt het met wax gestijlde haar een discrete glans en een aantrekkelijker uiterlijk.

Dit product kan ook worden gebruikt om het haar te matteren. Er bestaan speciale formules voor haarwassen die een matte finish geven en gebruikt kunnen worden door mensen met vet haar. Haarwas wordt niet alleen door mannen gebruikt. Veel vrouwen zijn dol op dit product en gebruiken het vaak om het haar te stylen, krullen vorm te geven en meer volume in het haar te krijgen.

Hoe de Hair Wax te gebruiken

De haarwax is zeer gemakkelijk in gebruik en kan worden aangebracht op volledig droog of vochtig haar. Omdat dit product, zoals de naam al doet vermoeden, op basis van wax is, moet het lichtjes worden verwarmd voordat u het op het haar aanbrengt. Het beste effect bereikt u als u eerst een kleine hoeveelheid van het product met uw vingers neemt en dit over uw handpalmen wrijft. Breng de wax gelijkmatig aan, ga met uw vingers door uw haar en breng met uw handen het gewenste kapsel in model. Als je de wax op volledig nat haar gebruikt, föhn het dan op de laagste snelheid door de luchtstroom te richten in de richting waarin je wilt dat het haar uitvalt.

Wees heel voorzichtig en breng niet te veel wax aan, zodat je haar er niet vettig uitziet. In plaats van te veel wax aan te brengen, is het altijd beter om later een bepaalde hoeveelheid toe te voegen als dat nodig is.

Wax of gel

Er zijn tegenwoordig veel verschillende producten op de markt die voor hetzelfde doel worden gebruikt – om een kapsel vorm te geven. Het dilemma is niet meer alleen het kiezen van het merk en de sterkte van het verstevigende effect van het haar. De echte uitdaging bestaat erin het juiste product te kiezen voor een bepaald haartype.

Wat moet je precies kiezen: crème, pommade, gel, rubber, schuim, wax of haarlak? Dat hangt af van het effect dat u wilt bereiken. Al deze producten worden gebruikt om het haar te stylen, maar ze zijn niet allemaal even doeltreffend voor dezelfde doeleinden. Neem ook een kijkje bij de producten van Sunny Isle.

http://123hair.nl