ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Hulp nodig bij het leegruimen van uw huurwoning?

Een huurwoning leegruimen met hulp? Dat kan! Schakel ons team van Alle Rommel Opgeruimd in en u krijgt de beste hulp die u kunt wensen.

Gaat u zelf verhuizen binnen Nederland of vertrekt u heerlijk naar een nieuw woonadres in het buitenland? En heeft u haast met het leegruimen van de huurwoning, niet veel tijd om deze grote klus zelf te doen of gewoon geen zin om zelf te moeten sjouwen? Wij nemen al het werk uit handen! Het enige dat u voor ons hoeft te doen is uw waardevolle en dierbare spullen zelf uit de woning te halen. Alle spullen die u wilt houden neemt u dus wel zelf mee. Wanneer u dit gedaan hebt komen wij langs met het team. De overgebleven inboedel wordt door ons uit de woning gehaald en afgevoerd. Ook pakken we de kleine inboedel voor u in.

Een huurwoning dient altijd keurig afgeleverd te worden. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. Gaatjes in de muur waar schilderijen of foto’s hebben gehangen worden door ons gedicht, gordijnen en gordijnrails worden verwijderd, vloerbedekking of andere bedekking op de vloer halen wij weg en we laten de huurwoning netjes bezemschoon achter. Alle huurwoningen die door ons zijn leeggehaald komen zonder problemen door de laatste controle van de huurbaas of woningbouw vereniging.

Ook is onze service snel, u hoeft dus niet onnodig hoge huurkosten door te betalen terwijl u al niet meer in de woning woont.

Huis ontruiming na overlijden

Kunt u hulp gebruiken bij een huis opruimen na overlijden? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het opruimen en ontruimen van woningen na overlijden. Ons team neemt u graag, in deze voor u lastige tijd, veel werk uit handen. Dit doen we discreet, zorgvuldig, snel en netjes.

Het verliezen van een dierbare is heftig. U heeft verdriet, moet in korte tijd veel beslissingen nemen, het huis moet leeggeruimd worden. Er komt een hoop op u af. Schakel daarom Alle Rommel Opgeruimd in, wij kunnen een flinke klus voor u uit handen nemen. En bij ons komt de inboedel van uw dierbare niet zomaar op straat te staan of in een grote afvalcontainer te liggen. Alles wordt door ons, ingepakt en al, in een blanco vrachtwagen weggebracht. U heeft er geen omkijken meer naar, alles wordt door ons geregeld.

 

https://www.allerommelopgeruimd.nl/