ABJ Fotografie
Image default
Fotografie

Een draadloos microfoonsysteem bestellen

Ben je op zoek naar een draadloos microfoonsysteem voor je smartphone, camera of tablet? Pixigo biedt een ruim assortiment aan microfoonsystemen aan voor het opnemen van hoogwaardige audio met je telefoon of ander apparaat. In de webshop vind je naast een draadloos microfoonsysteem ook allerlei handige gadgets die bijdragen aan geweldige smartphonefotografie. Zo bestel je bij deze specialist lenzen, statieven, batterijen en zelfs telefoonhoesjes die jou helpen de mooiste foto’s te maken met je telefoon.

De kleinste draadloze microfoon ter wereld

Wil je een uiterst veelzijdig en een écht draadloos microfoonsysteem kopen? Kies dan voor de Wireless GO II, de kleinste draadloze microfoon ter wereld. Dit systeem bestaat uit een tweekanaals ontvanger en twee zenders, die fungeren als een clip-on microfoon. Dit draadloos microfoonsysteem voor je mobiele apparaten levert keer op keer kristalhelder geluid. Ontdek het online aanbod van deze specialist en creëer hoogwaardige content met je smartphone dankzij de microfoonsystemen en andere praktische gadgets.

Bijzondere specificaties

Maak je graag video’s met je telefoon op locatie en wil je een draadloos microfoonsysteem kopen voor het realiseren van professionele audio? Wireless GO II beschikt over meer dan 24 uur intern geheugen en ongeveer zeven uur aan batterij, waardoor je zorgeloos op pad gaat. Daarnaast biedt dit draadloos microfoonsysteem fijne opties, zoals het opnemen van geluid in mono of stereo, waardoor je zeer flexibel je (apart) opgenomen audio kunt monteren.

Plaats je bestelling via de webshop

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van dit draadloos microfoonsysteem? Deze specialist vertelt je graag meer over de specificaties van dit product of over de andere functionele producten uit het assortiment. Wil je een bestelling plaatsen? Bezoek de webshop van deze specialist voor het ruime aanbod aan handige gadgets. Ook kun je voor meer informatie via deze weg contact opnemen met de klantenservice van deze webshop.

https://www.pixigo.nl/nl/