ABJ Fotografie
Image default
Bedrijven

Een schilderij maken met acrylverf

 

Recent begonnen met de hobby schilderen? Wil jij graag in een kortere tijd beter worden en je vaardigheden in schilderen verbeteren? Dan is het heel erg handig om te weten waar je een verbetering in kan brengen , zodat je op een snelle manier meer resultaat kunt behalen.

De basis van schilderen

Voordat je met schilderen begint, is het heel belangrijk om te weten wat je wilt schilderen en waarmee je dit wilt doen. Daarom is het belangrijk om jezelf goed af te vragen wat je precies wilt schilderen, met wat voor kwast je dit wilt doen en wat je hier nog meer voor nodig hebt. Maak maximaal gebruik van deze hulpmiddelen en kies voor iets wat goed bij jou en schilderstijl past. Buiten een kwast, doek en een palette heb je natuurlijk ook de verf nodig. Over het algemeen wordt het heel erg aangeraden om gebruik te maken van acrylverf. Deze verf biedt namelijk veel mogelijkheden, is gemakkelijk aan te brengen en daardoor perfect voor de startende schilder.

 

Waar moet je nog meer aan denken?

Zo, de absolute basis is achter de rug. Je hebt als het goed is nu je verf gekozen, soort kwasten en wat voor soort doek je je kunstwerk op gaat maken. We kunnen nu dus verder gaan met de andere spullen die je nodig zou kunnen hebben voor het schilderen. Een schildersezel bijvoorbeeld, dit ontzettend handig voorwerp houd je canvas op een plaats en zorgt voor voldoende ondersteuning tijdens het schidleren. Een schildersezel maakt het mogelijk om je doek op een bepaalde manier vast te zetten waardoor er beter resultaat geleverd kan worden.

.

https://www.schildersezel-enzo.com/product-category/schildersezels/