ABJ Fotografie
Image default
Eten en drinken

Franse kaas online bestellen om een lekkere kaasplank mee samen te stellen

Wilt u overheerlijke Franse kaas online bestellen om een kaasplank samen te stellen? Dan kunt u terecht bij Cromwijk Uw Kaasboer! Deze kaasboer biedt een zeer divers aanbod aan. Dit assortiment bestaat uit overheerlijke kazen met een smeuïge en volle smaak. Van Franse kaas tot kruidenkaas: bij Cromwijk Uw Kaasboer kunt u de lekkerste kazen eenvoudig online bestellen. Er zit altijd wel een kaas tussen die bij uw smaakt past. Als u vóór 14.00 uur een bestelling plaatst, dan wordt uw bestelling binnen 48 uur verzonden.

Bekijk het ruime aanbod aan bijzondere buitenlandse kazen

Wilt u een heerlijke kaasplank bestellen vol met de lekkerste kazen? Als u Franse kaas online wilt bestellen en een unieke kaasplank wilt samenstellen, dan kunt u terecht bij deze kaasboer! Het uitgebreide aanbod aan kazen dat zij aanbieden, omvat vele klassiekers. Een aantal verrukkelijke specialiteiten die u zeker eens moet proberen als u een kaasplank gaat bestellen zijn:

  • Pecorino Romano Italiaanse schapenkaas;
  • Parmigiano Reggiano Parmezaanse kaas;
  • Franse Emmentaler Gatenkaas;
  • Komijn Belegen Noord-Hollandse Goudse kaas 48+;
  • Hooibloem Oostenrijkse berg kaas.

De bijzondere kaas, zoals overheerlijke Franse kaas, kunt u eenvoudig online bestellen in hun webshop. Door de diverse kazen te bestellen, stelt u altijd een lekkere kaasplank samen! Uiteraard bent u ook van harte welkom om de diverse markten in Zuid-Holland te bezoeken waar deze kaasboer vanaf dinsdag tot en met vrijdag te vinden is. U kunt u terecht in de winkel in de Markthal in Rotterdam.

Ontdek de heerlijke kazen die deze kaasboer aanbiedt en bestel direct

Of u nu de overheerlijke Franse kaas online wilt bestellen om een kaasplank samen te stellen of een van de andere bijzondere kazen wilt kopen voor op brood of vanuit het vuistje: bij Cromwijk Uw Kaasboer koopt u altijd de meest heerlijke kazen van de beste kwaliteit! De kaas wordt direct na het snijden gesealed en daarna wordt de kaas bezorgd in een vacuümverpakking. De kaas is hierdoor lang houdbaar: minimaal twee maanden!