ABJ Fotografie
Image default
Eten en drinken

Online kaas bestellen om een lekkere kaasplank samen te stellen

Als u een kaasplank wilt bestellen met verschillende soorten kaas, dan is het raadzaam om uw kaas online te bestellen bij Cromwijk Uw Kaasboer! Zij bieden namelijk ruim honderd soorten kaas aan, die u zowel in hun winkel in Rotterdam vindt als in hun webshop. Doordat ze zowel binnen- als buitenlandse kazen aanbieden, vindt u gegarandeerd een heerlijke kaas die bij uw smaak past!

Welke kaas uit het ruime assortiment gaat u bestellen?

Bij deze kaasboer kunt u losse kazen bestellen om een unieke kaasplank mee samen te stellen. Online kaas bestellen bij Cromwijk Uw Kaasboer is namelijk niet alleen erg eenvoudig, maar ook nog eens makkelijk. Zo hoeft u de deur niet uit en ontvangt u toch lekkere kazen met een versheidsgarantie van twee maanden. In het ruime aanbod vindt u onder meer de volgende kazen:

  • Oud Snijdbaar Geitenkaas Arina;
  • Overjarig brokkel 100 WK De Rotterdamsche Oude kaas 48+;
  • Tuinkruiden boerenkaas van Mulder;
  • Sambalkaas;
  • Hooibloem Oostenrijkse berg kaas.

Kies voor een van de uitgebreide kaaspakketten

Bij deze kaasboer kunt u niet enkel terecht voor heerlijke, losse kaas: zij bieden namelijk ook diverse borrelpakketten aan die u online kunt bestellen en waarmee u eenvoudig een lekkere kaasplank mee samenstelt. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Borrelpakket Hollandse kaas ‘Markthal’;
  • Kaaspakket ‘Markthal De Rotterdamsche Oude’;
  • Kaaspakket ‘Blaak De Rotterdamsche Oude’.

Met deze kaaspakketten vindt u alles wat u nodig heeft om een lekkere borrelplank samen te stellen. Zo haalt u eenvoudig alles in één keer in huis en weet u zeker dat de smaken goed bij elkaar passen.

Bekijk het uitgebreide aanbod en plaats direct een bestelling

Wat voor kaas gaat u online bestellen voor uw kaasplank? Kiest u voor losse kazen of gaat u voor gemak en bestelt u een van de handige kaaspakketten? Waar u ook voor kiest, bij Cromwijk Uw Kaasboer weet u zeker dat u een heerlijke kaas ontvangt van topkwaliteit! Bestel op werkdagen vóór 14.00 uur, want dan heeft u uw bestelling binnen twee dagen in huis.

https://www.kaasdok.nl/kaasplank-bestellen/