ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Ga voor een keuring van uw verwarmingsketel naar deze expert

Beschikt u over een prachtig kantoorpand, dan wilt u natuurlijk wel dat uw medewerkers zich daar prettig in voelen. Naast een fijn interieur is ook de temperatuur erg belangrijk. In grote kantoorruimtes kan het snel koud worden, waardoor medewerkers niet meer met plezier naar kantoor gaan. Voor een fijne werkomgeving moet de verwarming het goed doen. Wanneer heeft uw verwarmingsketel voor het laatst een keuring ondergaan?

Zo kunt u weer jaren vooruit

Wanneer u een verwarmingsketel als de Scope 10 heeft, die toe is aan onderhoud of een keuring, kom naar K.K. Brandertechniek. Deze specialist uit Vught is volledig gecertificeerd en weet alles over het keuren en onderhouden van verwarmingsketels. Met hun grote team aan vakmensen helpen ze u snel en secuur. Zo kunt u weer jaren vooruit met uw verwarmingsketel. Door tijdig een keuring in te plannen voor uw verwarmingsketel, heeft u er geen omkijken meer naar. Twijfelt u of ze ook uw ketel kunnen onderhouden? Neem dan gerust even een kijkje op hun website kkbrandertechniek.nl.

Neem geen veiligheidsrisico’s

Een deskundige keuring van uw verwarmingsketel is niet alleen belangrijk voor de warmte, maar ook voor de brandveiligheid. Wanneer uw verwarmingsketel niet tijdig gekeurd wordt, kan hij stuk gaan. Een verwaarloosde verwarmingsketel is brandgevaarlijk. De meeste voorkomende huisbranden komen niet voor niets door verwaarloosde verwarmingsketels. Neem geen risico en neem uw veiligheid serieus. Zij leveren met hun vakkundig personeel een hoogwaardige materialen goed werk af.

Plan op tijd een keuring in

Behalve kwaliteit leveren ze ook nog eens goede service. Zo zijn elke dag telefonisch bereikbaar. En dat maar liefst 24 uur per dag. Uitstekend geschikt voor nood- en spoedgevallen. Dus is uw Scope 10 aan onderhoud toe? Zoek niet langer verder en plan direct een afspraak in bij K.K. Brandertechniek. Zij helpen u graag met het onderhoud van uw Scope 10.