ABJ Fotografie
Image default
Bedrijven

Gondolas

Gondolas voor winkelinrichting

 

Wat heb je aan de mooiste winkelinrichting als de vloer er versleten uitziet! Het moet robuust, stroef en ongevoelig voor vocht zijn, maar kan ook als designelement impact hebben. Mooie natuurlijke vloeren of tapijten dempen geluid, zorgen voor natuurlijkheid en creëren een woonkamer sfeer. In bijvoorbeeld een textielwinkel, modewinkel, schoenenwinkel of in een boetiek past dit perfect. Als veel klanten snel naar binnen en naar buiten gaan, zoals in een bakkerij, is een PVC-vloer of een laminaat meer geschikt, terwijl het in een café weer een tapijt zou moeten zijn… De kwaliteit van onze hoogwaardige vloerbedekkingen stelt geen grenzen aan de mogelijke toepassingen.

Draadophangingen dragen uw berichten

Winkelinrichting omvat ook producten uit de reclametechniek, zoals productaffiches, prijs- en aanbiedingsborden, bedrijfsmededelingen, maar ook sfeerverhogende afbeeldingen en gerichte verlichting. Een ophanging aan het plafond of de muur is de beste keuze om een ​​veilige en aanpasbare montagemogelijkheid te creëren: variabel in lengte, stevig opgehangen, niet storend om naar te kijken en met diverse connectoren. Zowel ophangsets voor een totaaloplossing als losse onderdelen voor uitbreiding kunt u bij ons bestellen.

Aangepaste verlichting

Behalve dat licht in verkoopruimtes of werkplekken aan bepaalde eisen moet voldoen, kun je met de juiste verlichting een groot emotioneel effect bereiken. Al buiten voor de winkel lok je de klant met de etalage- en entreeverlichting. Binnenin stuur je hun blik en houvast naar je producten of aanbiedingen. Ze zorgen voor zijn welzijn, verlengen zijn verblijfsduur en stimuleren zijn koop- en consumptiestemming. Om u te laten slagen, hebben wij een geselecteerd assortiment geschikte lampen voor u klaarstaan. Met een stroomrailsysteem, kabelsystemen of roterende plafondlampen bent u goed uitgerust om uw wisselende productpresentaties optimaal te verlichten. U kunt onze kwaliteitsproducten bestellen in de uitvoering die bij u past. Hanglampen, wandlampen of vloerlampen zorgen zowel voor de juiste basisverlichting als voor een perfecte sfeer. Schilderijlampen, vitrines, verlichting of tafellampen zorgen voor accenten. In onze online shop vindt u ook veiligheidsverlichting en diverse lampen.

 

Stellingdiscounter – het centrum voor winkelinrichting – biedt gebruikte maar nieuwe winkelinrichting tegen de laagst mogelijke prijs. U en uw klanten zullen het verschil niet merken. Uw account daarentegen wel, want Stellingdiscounter biedt bedrijfsmeubelen aan voor een fractie van de nieuwprijs. We bieden zelfs producten van bekende fabrikanten zoals Tegometall, AHT, Wanzl of Linde tegen bijzonder lage prijzen. Omdat wij onze lage inkoopprijzen direct aan u doorberekenen. Daarnaast worden productlijnen zoals Tegometall planken en Rabtrolley winkelwagens altijd als nieuwe goederen aangeboden. Wij zijn uw partner voor gebruikte winkelinrichting.

Oplossingen op maat uit één hand