ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Hoofdkussens, het beste nekkussen

Een nekkussen, hoofdkussen met juiste steun

Een nekkussen is een type hoofdkussen, waar je de juiste neksteun kunt verwachten., Een hoofdkussen met extra ondersteuning voor mensen met een gevoelige nek, nek klachten of de juiste stevigheid zoeken tijdens de nachtrust. Een nekkussen biedt hoe dan ook extra ondersteuning voor de nek wervel en kan in verschillende hoogtes of diktes worden geleverd. Velen mensen ervaren tijdens de nachtrust een onaangename ondersteuning in de nek, boven rug of liggen tijdens de slaap te vechten met hun hoofdkussen. Het juiste hoofdkussen vinden is dan ook een geheel persoonlijk ding. Voorkeuren, ligstanden, voorkeurs positie, stevigheid, vocht absorberende, luchtig, materiaal eigenschappen zijn allemaal factoren waar een hoofdkussen op moet kunnen aansluiten.

 

Een Nekkussen niet voor iedereen

Een nekkussen is juist voor de kieskeurige slapers onder ons. Het biedt deze groep mensen de extra steun, waar de andere groep dit juist weer het tegendeel ondervindt. Deze groep kan juist weer ervaren dat een nekkussen te veel steun biedt en zweren bij een licht en luchtig hoofdkussen.

 

Gespecialiseerde kussens voor reizen en gezondheid

Naast de klassieke hoofdkussens voor het bed zijn er modellen voor de meest uiteenlopende situaties. Heb je een lange treinreis of een lange vlucht, dan is het kopen van een opblaasbaar reiskussen de moeite waard. Opgevouwen past hij in elke handtas. Een ander type speciaal kussen is helemaal gericht op uw gezondheid: het neksteunkussen. Het kan spanningen en rugklachten verlichten omdat het een anatomisch correcte lighouding ondersteunt.

 

Maak kussens goed schoon

Om hygiënische redenen is het raadzaam om kussens regelmatig te wassen. De meeste kussens maak je gemakkelijk een of twee keer per jaar schoon. Alleen met donzen kussens moet je wat langer geduld hebben om de tere veren niet te veel te belasten. De meeste kussens kunnen in de machine worden gewassen, maar zonder extra kleding. Dit is de enige manier om hun luchtige consistentie te behouden. Bovendien moet u het gebruik van wasmiddel en wasverzachter vermijden en in plaats daarvan een mild wasmiddel of wolwasmiddel gebruiken. Voor de eerste keer wassen is het altijd raadzaam om de wasvoorschriften op het kussen te bekijken.https://www.weidswonenenslapen.nl