ABJ Fotografie
Image default
Bedrijven

Jouw bedrijf op social media

Of je nu net gestart bent met ondernemen, of al langer een bedrijf hebt, online aanwezigheid is een must. Alleen een mooie website is niet meer voldoende. Als je wilt groeien, dan biedt social media de manier om je doelgroep te bereiken. Door middel van platforms zoals Facebook en Instagram, kun je snel en doeltreffend je producten of diensten onder de aandacht brengen van de juiste mensen. Nu klinkt dit vrij simpel, maar er komt nog aardig wat bij kijken. Daarom kiezen veel mensen ervoor om de social media voor hun bedrijf uit te besteden.

Your Business Online

Your Business Online is een social media bedrijf dat zich specifiek richt op zakelijke social media. Wij zorgen ervoor dat alle social media voor jouw organisatie in goede banen geleid wordt. Van het opzetten van een professioneel account tot het plaatsen van pakkende content en advertenties. In overleg met jou kijken we welke platforms het meest geschikt zijn om in te zetten. We zetten een strategie op en gaan voor je aan de slag. Door regelmatig berichten te plaatsen en te zorgen voor de juiste afbeeldingen, kunnen potentiële klanten niet om je heen. Dit kun je gerust aan ons overlaten, zodat jij je op andere zaken kunt richten.

Adverteren op Facebook en LinkedIn

Advertenties plaatsen op social media is een zeer effectieve manier om jouw product of merk onder de aandacht te brengen. Advertenties springen eruit tussen de andere content op de pagina. Daarbij kun je ze specifiek richten aan jouw doelgroep. Adverteren op Facebook kan zeer doelgericht, door de kenmerken van jouw doelgroep te selecteren. Zo komt je advertentie precies bij de juiste personen terecht. Ook LinkedIn adverteren is steeds meer in trek, omdat dit platform verschillende mogelijkheden biedt om te adverteren. Bij Your Business Online weten we precies hoe deze mogelijkheden benut kunnen worden. Neem dus snel contact op!

 

https://www.yourbusinessonline.nl