ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Jouw huis opleuken? Dat doe je zo!

Of jouw huis nou toe is aan een flinke opfrisbeurt of dat je eigenlijk niet zo heel veel te doen hebt en er daarom maar over na zit te denken om het één en ander op te pakken: het opleuken van je huis hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Veel mensen denken dat dit veel geld, tijd en met name energie gaat kosten, maar als we gemiddeld genomen kijken, heb je voor betrekkelijk weinig geld, weinig verloren tijd en ook zonder al te veel energie, al een heel nieuw huis. Hoe je dit gemakkelijk en snel doet, lees je in deze blog!

Kleur

We vertellen je niets vreemds als we zeggen dat er bepaalde kleuren terugkomen in je huis. Wellicht ben je erg fan van de wat lichtere stijlen en is om die reden vrijwel alles in jouw huis betrekkelijk wit. Past donker beter bij je? Weinig witte meubels te zien dus. Wat hebben deze kleuren nou te maken met het opleuken van je huis? Heel veel! Als jij namelijk nu besluit om alles eens te gaan veranderen, kun je het beste beginnen bij het uitzoeken van een nieuwe kleur. Misschien is het best leuk om een wand lichtblauw te verven en hier vervolgens meerdere lichtblauwe meubels bij te zoeken. Je gaat zonder al te veel moeite, tijd en geld al heel anders tegen je huis aankijken wanneer jij ervoor kiest om van kleur te gaan veranderen.

Behang

Ook het behangen van een muur is een betrekkelijk eenvoudige manier om jouw huis van een ware make-over te voorzien. Je koopt jouw behang gemakkelijk en snel online en binnen no time wordt het thuis geleverd. Je kunt zelf aan de gang gaan met het plakken van jouw nieuwe behang, maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om dit door een specialist op dat gebied te laten doen. Als je dus op zoek bent naar een leuke klus voor in je vakantie of je gewoon vindt dat jouw huis toe is aan een make-over: houd vooral de verschillende kleuren en het veranderen van behang in je achterhoofd!

 

https://www.beinhouse.nl/