ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Slim shoppen: 6 tips

Het vinden van je eigen kledingstijl is niet makkelijk. Smaken verschillen, we vinden niet allemaal dezelfde dingen mooi. En dat is maar goed ook. Het zou een eentonig straatbeeld opleveren als we er allemaal hetzelfde bij lopen. Toch zijn er wel een aantal tips die voor iedereen van toepassing zijn, bekijk ze hieronder!

Voorkom impulsaankopen

Dit lijkt logisch, maar is wel een belangrijke tip. Het is je vast weleens overkomen dat je achteraf spijt hebt van een aankoop. Dat kan gebeuren. Menig ervaren shopper heeft weleens kledingstukken in zijn of haar garderobe hangen die nooit gedragen zijn en waar de prijskaartjes nog aanhangen… Dit is zonde van je geld en niet bepaald duurzaam. Onze tip? Bedenk van tevoren wat voor kledingstukken je nodig hebt. Wanneer je gericht shopt zul je minder snel in de verleiding komen impulsaankopen te doen. 

Blijf trouw aan jezelf

Iedereen wordt door mensen beïnvloedt, dat kan niet anders. Toch moet je wel proberen om bij jezelf te blijven en een eigen stijl te ontwikkelen. Je hoeft niet te voldoen aan een bepaald beeld, je bepaald zelf dat beeld. 

Weersta de verleiding

Je hoeft niet altijd maar nieuwe kleding te kopen. Het is zonde van je geld en bovendien maakt dit het kopen van kleding ook veel minder bijzonder. Probeer daarom zo nu en dan de verleiding te weerstaan. Als je in de stad bent hoef je niet perse iets te kopen, en op internet moet je je al helemaal niet altijd laten verleiden.

Kies de juiste pasvorm

Elke vrouw heeft een ander lichaam en dat is hartstikke mooi. Dat betekent wel ook dat bij iedereen andere soort kleding en pasvormen mooi zijn. Natuurlijk kun je hoe dan ook gewoon alles aan doen, maar als het je lichaam mooier uit laat komen is dat natuurlijk wel fijn. Kijk dus goed naar je lichaam en bepaal wat voor kleding en pasvorm hierbij past.

Zorg dat je een aantal basis kledingstukken hebt

Het is belangrijk om een goede basis te hebben. Dit betekent dat je een aantal broeken, schoenen, tops en jassen hebt die altijd passen. Dit is de basis van je garderobe. Hierbij hoort ook het goede ondergoed. 

Breid de basis uit met statement pieces

Als je een goede basis hebt kun je vervolgens af en toe een hip item kopen, of een opvallend kledingstuk. Hiermee maak je jouw outfit helemaal af en blijf je met een goede basis toch altijd hip én dicht bij jezelf! Voor hippe dameskleding kun je altijd terecht bij Nummerzestien.eu!

 

https://www.nummerzestien.eu/