ABJ Fotografie
Image default
Financieel

Enquêtes invullen voor geld? Hier lees je er alles over.

Het is niet te mooi om waar te zijn. Er zijn betaalde online enquête sites waar je extra geld kunt verdienen. Sommigen van hen zijn zelfs gerenommeerde. Maar is het gemakkelijk geld verdienen? Kun je binnenkort je eigen eiland kopen? Nee en nee. Lees hier over enquêtes invullen voor geld

Tips om geld te verdienen met enquêtes

Betaal nooit om een online enquête site te gebruiken. U bent degene die verondersteld wordt betaald te worden. Als u geld moet uitgeven om aan deze sites deel te nemen, wordt u waarschijnlijk opgelicht. Winkelen bij een winkelier via deze sites is natuurlijk prima; in die gevallen koop je spullen.

Wees niet afhankelijk van de inkomsten van betaalde online enquête sites. Er zijn betere nevenactiviteiten. Het is het beste als u wat plezier beleeft aan het proberen te scoren van goede deals en het verdienen van extra geld – maar u vindt het niet erg als u uiteindelijk een paar minuten besteedt aan het invullen van een enquête, alleen om te horen te krijgen dat u niet in aanmerking komt omdat u in de verkeerde demografie valt.

Je zal meestal niet snel betaald worden. Het invullen van een enquête klinkt als iets dat slechts een paar minuten in beslag zal nemen. Laat u niet misleiden. Soms kunnen de enquêtes wel 15 of 20 minuten duren.

Besteed niet veel tijd aan deze online enquête sites. Als je plezier hebt in het verdienen van een beetje extra geld (nadruk op weinig), geweldig. Als het aanvoelt als werk, moet u proberen wat werk te vinden dat ook echt fatsoenlijk geld oplevert.

Met al deze voorbehouden in gedachten, zijn hier enkele van de beste betaalde online enquête sites die u kunnen helpen een beetje extra inkomen te verdienen.

Wanneer u een enquêtesite moet vermijden

Hoewel de sites op de lijst betrouwbaar zijn, kunt u niet elke site vertrouwen die beweert u te betalen voor het invullen van enquêtes. Vermijd enquêtesites als ze:

  • Vragen om betaling. Een legitieme enquêtesite zal je nooit vragen om te betalen om lid te worden.

  • Vooraf om privégegevens vragen. U mag niet worden gevraagd om uw burgerservicenummer op te geven tenzij u ten minste $600 hebt verdiend.

  • Hebben geen geschiedenis of beoordelingen. Gerenommeerde bedrijven zijn betrouwbaarder. U kunt lezen wat echte gebruikers over hen te zeggen hebben en hun geschiedenis van betalingen en beschikbare mogelijkheden verifiëren.

  • Betalen te weinig. Legitieme bedrijven zullen een aantal hoger betaalde mogelijkheden hebben die het waard zijn om te voltooien.

  • Hebben een glitchy of verouderde site. Bedrijven die niet voor hun website zorgen, zorgen misschien ook niet voor hun leden.

  • Het moeilijk maken om in aanmerking te komen voor enquêtes. Verspil geen tijd aan een bedrijf als het u consequent diskwalificeert voor enquêtes.

Zelfs als de site legitiem lijkt, als u er sceptisch over bent of als u wordt lastig gevallen met e-mails, verwijder uzelf dan van de lijst. Er zijn genoeg kwalitatief goede mogelijkheden om betaalde enquêtes in te vullen zodat u degene die u irriteren of die niet bij u passen kunt vermijden.

https://www.meedoenaanonderzoek.nl/