ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

PDArepair, de professionele reparatiespecialist in Breda

Wat te doen met een telefoon, tablet of laptop waarvan het scherm gebarsten is? Het scherm kan je laten repareren of vervangen door een professionele reparatiespecialist. Voor een scherm reparatie in Breda moet je bij PDArepair zijn. Met alleen goed opgeleide mensen in huis zijn wij de juiste specialisten die jouw device weer tip top in orde kunnen maken!

Wie zijn de mensen achter PDArepair?

De initiatiefnemer van PDArepair is Harry Blom. Rond de twintig jaar geleden is Harry begonnen met het repareren en verkopen van IPAQ’s. Dit deed hij vanuit huis. Maar het duurde niet lang voordat de IPAQ’s uit beeld verdwenen, om plaats te maken voor de allereerste tablets, smartphones en laptops. Harry ging echter niet bij de pakken neerzitten maar verdiepte zich in deze nieuwe apparaten. Hij ging met zijn tijd mee en heeft PDArepair inmiddels laten uitgroeien tot een prachtig bedrijf. En niet alleen tot een prachtig bedrijf, we kunnen met trots zeggen dat we inmiddels zo zijn gegroeid in ons kunnen dat we zijn uitgegroeid tot één van de grote spelers in de markt. Harry doet dit natuurlijk niet meer allemaal in zijn eentje. Toen het bedrijf begon te groeien, groeide het team mee. Inmiddels bestaat ons team uit ongeveer 20 toppers die voorzien zijn van uitmuntende kennis. PDArepair is begonnen als een gezellig familiebedrijf en dat is het nog steeds.

Smartphone snel leeg? Laat de batterij door ons vervangen

Ben jij nog helemaal blij met jouw smartphone, is hij nog erg mooi en dus eigenlijk nog niet aan vervanging toe? Maar valt je smartphone regelmatig uit en moet je hem gigantisch vaak opladen? Denk je er dus nu toch over na om hem te vervangen? Dat is helemaal niet nodig. Wat kan je dan nu het beste doen? Gewoon van je telefoon de batterij vervangen. Nou ja, zelf lukt dat je niet. De toestellen van tegenwoordig krijg je niet zomaar meer open. Maar wij kunnen dat wel voor je doen! Binnen een half uurtje is jouw telefoon weer zo goed als nieuw.

Dus heb je een probleem met jouw smartphone, tablet, laptop of pc? Loop dan snel bij ons naar binnen en wij fixen het voor je!

https://pdarepair.nl/