ABJ Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

Korean skincare brand pyunkang yul

Pyunkang Yul Cream – Wat u moet weten

Pyunkang Yul Cream is een Koreaanse schoonheidscrème die sinds 1973 op de markt is als een natuurlijke manier om veroudering te vertragen en een jeugdige huid te behouden. Het is gebruikt door beroemdheden zoals Kim Tae-hee en Song Hye Kyo, die beiden hebben toegegeven deze crème te gebruiken.

Pyunkang Yul Cream is een product van Pyunkang Oriental Medicine Clinic, een medische kliniek in Seoul, Zuid-Korea. De kliniek werd in 1973 opgericht door professor Jo Young Kyu, die de crème creëerde op basis van de traditionele oosterse geneeskunde.

In deze sectie zullen we samenvatten wat u moet weten over de effecten en voordelen ervan.

Deze koreaanse gezichtsverzorging is een innovatieve crème met traditionele Koreaanse kruidengeneeskunde, wereldberoemde cosmetische technologie en de beste ingrediënten uit de natuur.

Het is gemaakt van natuurlijke botanische materialen die 100% veilig zijn voor interne consumptie. Het is klinisch getest en veilig voor alle huidtypes en kan plaatselijk worden aangebracht voor uitwendig gebruik.

De beste Pyunkang Yul-vervangingen:

Pyunkang Yul Cream heeft het vermogen om ontstekingen te verlichten, roodheid te verminderen en acne te genezen. De beste pyunkang yul-vervangingen zijn andere vochtinbrengende crèmes die rijk zijn aan natuurlijke plantaardige ingrediënten.

Enkele alternatieven voor Pyunkang Yul Cream zijn:

-Aloë Vera Gel

-Kokosnootolie

Veelgestelde vragen over Pyunkang Yul Cream beantwoord:

Wat is de prijs van pyunkang yul cream?

Pyunkang Yul Cream is al een paar jaar op de markt. De prijs is rond 30 euros. U kunt het nu online kopen bij kocosmo.nl voor maar 28.99 Euros.

Wat is de meeste populaire product van deze koreaanse merk?

De meeste populaire product van Pyunkang Yul is het toner. De toner is ook in de vorm van een mist / spray the krijgen.

De voordelen en bijwerkingen van Pyunkang Yul Cream

Pyunkang Yul Cream is een actueel medicijn. Het wordt gebruikt voor de behandeling van een te vette of acnegevoelige huid. De crème bevat een combinatie van actieve ingrediënten die op verschillende manieren werken om de overproductie van olie en bacteriën in de huid onder controle te houden, ontstekingen te verminderen en puistjes te voorkomen.

De crème werkt door de productie van talg te blokkeren, een van nature voorkomende stof die onze huid smeert. De verstopping zorgt ervoor dat er minder olie wordt geproduceerd op het huidoppervlak, waardoor er minder olie beschikbaar is voor bacteriën op je gezicht om op te groeien. De afname van de talgproductie vermindert ook de ontsteking op je gezicht.

https://kocosmo.nl/