ABJ Fotografie
Image default
Mode en Kleding

Lange riemen en accessoires voor de horeca

Bij Flores Lederwaren vindt u een breed aanbod aan accessoires van leer. Zo bieden ze extra lange riemen en bretels aan voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten hebben zij uitstekende producten. Denk hierbij aan de horeca. Voor de horeca bieden zij handige en veilige portemonnees aan voor het bedienend personeel. De accessoires van deze online winkel zijn niet alleen handig, maar ook nog eens erg stijlvol!

Wat is het voordeel van speciale portemonnees voor de horeca?

De portemonnees van Flores Lederwaren die speciaal zijn ontworpen voor de horeca bieden vele voordelen. Heeft u een horecagelegenheid? Dan wilt u natuurlijk dat uw personeel zo min mogelijk geld verliest. Dankzij de handige leren portemonnees van Flores Lederwaren is dit geen enkel probleem meer! De portemonnees zijn erg handig in gebruik omdat ze voldoende ruimte bieden voor brief- en muntgeld. Dankzij de veilige rits is de kans klein dat uw personeel geld verliest of dat er geld gesloten wordt door criminelen. Dankzij de stevige ketting aan de portemonnee wordt verlies van de portemonnee ook voorkomen. Ook voor particulieren heeft deze webshop ideale leren accessoires, zoals lange riemen, bretels en tassen. Als u fan bent van leren accessoires, kunt u uw hart ophalen bij deze webshop!

Bestel een portemonnee voor de horeca bij deze online winkel

Wilt u graag extra veilige portemonnees voor de horeca bestellen? Ontdek dan de portemonnees in het aanbod van Flores Lederwaren waar u ook portemonnees voor particulieren vindt, zoals anti-skim portemonnees. Ook voor andere accessoires van leer kunt u bij hen terecht. Denk hierbij aan extra lange riemen en bretels. Ontdek snel het complete aanbod en bestel eenvoudig alles wat u nodig heeft online! Dankzij de snelle levertijden heeft u uw accessoires binnen de kortste keren in huis en hoeft u dus nooit lang te wachten op de levering.