ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Led Design Holland: de vraagbaak als het om led gaat

Een specialist in het adviseren, leveren en installeren van industriële LED verlichting? Led Design Holland is de specialist die u zoekt. Wij kunnen op korte termijn een vrijblijvend lichtplan opstellen voor uw magazijn, fabriek of werkplaats. Het maakt niet uit in welke branche u opereert, Led Design Holland heeft het vakmanschap en de ervaring in huis. Via de website kunt u een aanvraag indienen voor een led-lichtplan op maat. Op de site vindt u ook alle contactgegevens.

Redenen om voor LED te kiezen

Voor VVE LED verlichting tips bent u ook van harte welkom bij Led Design Holland. Hoe is het bij u gesteld met de verlichting in de gezamenlijke hal, ontvangstruimte, overlegkamer, garage et cetera? Wat voor lampen hangen er? Branden die volcontinu of alleen als het nodig is? Hoeveel lampen zijn er, niet te veel of juist te weinig? Het Led Design Holland team kan tijdens een werkbezoek al deze (en meer!) vragen beantwoorden. U krijgt dan ook te horen waarom een overstap op led zinvol is. We lichten alvast een tipje van de sluier op:

–        u heeft de keuze uit een ruim assortiment armaturen van topkwaliteit;

–        desgewenst worden de lampen voorzien van slimme (en dus zuinige) sensoren;

–        led is verkrijgbaar in uiteenlopende kleurtemperaturen;

–        de lampen gaan lang mee en vereisen geen onderhoud.

Belangrijke eigenschap van LED is de kleurtemperatuur

We staan even stil bij het begrip kleurtemperatuur. Als u een ledlamp koopt is dit een van de belangrijkste eigenschappen om bij stil te staan. De kleurtemperatuur, aangegeven in Kelvin, vertelt u of het licht dat de lamp afgeeft warm, koel of wit is. Een lagere kleur is warmer dan een hogere kleur. Zoals gezegd zijn er ledlampen in allerlei temperaturen. De standaard die wordt aangehouden is 2700 tot 3200 Kelvin. We spreken in deze gevallen van warm wit. In kantoren is vaak sprake van 5000 Kelvin, inderdaad killer licht dan bijvoorbeeld thuis. Het nadeel van kouder licht is dat het ongezellig overkomt. Bovengemiddeld warm licht wordt ook niet door iedereen gewaardeerd vanwege de roodheid.

 

https://www.leddesignholland.nl/