ABJ Fotografie
Image default
Fotografie

Cadeautips voor je jarige man!

Je man is binnenkort jarig maar je weet geen cadeau? Wat dacht je van een onvergetelijke foto van jullie tweeën samen? Of een heerlijk geurtje? Of wie weet houdt hij van de nieuwste gadgets op elektronica-gebied. Hier wat ideeën om je op weg te helpen. Alvast namens ons: gefeliciteerd man!

Gaia Zoo

Wel eens samen in Gaia Zoo geweest? Het is een ruim opgezette, populaire dierentuin die al vier keer tot Mooiste Dierentuin Van De Benelux is uitgeroepen. Ook de ANWB zag de schoonheid van het park in en bekroonde de Gaia Zoo liefst drie keer tot Leukst Uitje Van Nederland. In één dag reis je er de hele wereld over en waan je je in de jungle, op de steppe of een hoogvlakte. Behalve de dieren die je er ziet, is de groots opgezette dierentuin een heerlijke plek om te zijn, een mooie besteding van een dag als je bijvoorbeeld een romantisch weekendje in Zuid-Limburg doorbrengt met z’n tweetjes. Vergeet geen foto’s te maken, want die kan mooi dienen als cadeau!

Foto cadeau: altijd goed

Een mooie foto van jullie tweeën voor op zijn nachtkastje, op zijn dashboard of op zijn werkplek, dat doet het altijd goed als cadeau. Het herinnert hem aan dat uitstapje naar de GaiaZoo of aan andere mooie momenten. Het dient bovendien als lijm bij een ruzietje: één blik op die foto en alles is weer goed. Je kunt ook een fotograaf inhuren om zo veel jaren nadat jullie elkaar ontmoetten en het jawoord gaven, weer eens een mooie shoot te doen. Is er een mooiere manier om je man te feliciteren?

Tado

Wil je origineel uit de hoek komen? Het klinkt misschien gek, maar je kunt het over een totaal andere boeg gooien met een cadeau voor de gadgetfreak: een slimme thermostaat van Tado is behalve duurzaam en handig ook nog eens leuk om in de gaten te houden. Een mens kan er lol in hebben, met een gadget bijhouden wat de stroomkosten zijn. Modern vermaak. Typisch iets waar ze zelf nooit op zouden komen om zichzelf mee te trakteren. Een Tado cadeau, het rijmt ook nog!

Zijn favoriete geurtje

Een geurtje is een klassiek, persoonlijk cadeau. Zelden kopen mannen zelf hun geurtje, ze gunnen het zichzelf dikwijls niet. Te duur, te veel gedoe. Maar wanneer ze het cadeau krijgen, net als met zo’n gadget zoals hierboven beschreven, zijn ze er maar al te blij mee. Kijk eens bij de Etos welke klassieke en moderne after shaves, deodorants en eau de toilettes er verkrijgbaar zijn. Je ziet er meteen hoe de geurtjescultuur veel nieuwe merken kent, maar nog steeds gedomineerd wordt door de traditionele namen: Paco Rabanne, Old Spice, Hugo Boss. Bij Etos kunnen ze er een mooi pakketje van maken met wellicht nog wat relevante producten zoals scheerzeep en –mesjes, een ouderwetse scheerborstel, enzovoorts. Zelf loopt hij niet