ABJ Fotografie
Image default
Bedrijven

Ledonline.nl is dé specialist op het gebied van moderne ledverlichting thuis en op de zaak.

Wil je iets weten over Nen-normen en UGR-waardes? Sta jij op het punt te investeren in een lichtmanagementsysteem en heb je uitleg nodig over bepaalde technische details? Zoek je  iemand die nieuwe LED inbouwspots inkoopt en ophangt? Ledonline.nl is de partner die je zoekt!

Woning- of juist winkel verlichting nodig? Ledonline.nl is handig ingedeeld in led-toepassingen: woning, winkel, kantoor, horeca, etalage en food led. Daarnaast kun je de site ook verkennen door gericht naar specifieke led-producten te zoeken. Het aanbod is onderverdeeld in categorieën als led-opbouwarmaturen, led-pendelarmaturen, led-noodverlichting en led-spots. Klik je op een van de groepen dan krijg je een flink aantal topproducten te zien die uitgebreid beschreven worden.

Tot slot wijzen we je op de sale van ledonline.nl. De aanbiedingen bestaan op het moment dat wij dit artikel schrijven onder meer uit de zwarte Venezia I led opbouwspot, de witte Verona I trimless cardanische lamp, de grijze dim Bellissimo led inbouwspot, het 60 bij 60 cm 40 Watt 100 LM / W led panel en het witte Cubo Nero up down wandarmatuur. Over al deze ledlampen kan het ledonline.nl-team je gedetailleerde informatie geven. Je bereikt de medewerkers van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 19.00 uur via 076 – 200 31 33. Een mail sturen mag ook. Gebruik info@ledonline.nl.

https://ledonline.nl/