ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Teenslippers dames

Puilt je schoenencollectie uit van de sneakers en zoek je naar een setje dat jouw verzameling kan verrijken? Overweeg dan een paar teenslippers voor dames van Slippers.nl. Teenslippers voor dames laten zich graag dragen in de warmere periodes van het jaar en geven je een groot gevoel van vrijheid, doordat je je tenen vrij kunt bewegen. Daarnaast krijg je er niet zulke zweetvoeten van als bij normale schoenen in de zomer, wat een aangename bijdrage levert jouw gevoel van hygiëne.

Vanwege het lage prijsniveau van onze teenslippers voor dames, kiezen veel van onze klanten ervoor om meerdere paren in één keer te bestellen. Op die manier kun je eindeloos variëren met de setjes uit jouw kledingkast, waardoor alle ogen op jou gericht zijn bij een feestje of verjaardag. Zoek je al geruime tijd naar een nieuw paar teenslippers voor dames? Plaats dan je bestelling in onze webshop.

Dames teenslippers

Dames teenslippers die niet aan te slepen zijn in onze webshop, zijn die van Ipanema. Waar Ipanema zich mee onderscheidt ten opzichte van andere teenslippers voor dames, zijn de sandaaltjes en dames slippers met aparte bandjes. De Fashion Kirey en de Lolita met glitters zijn modellen waarmee je eindeloos kunt combineren! Leuk detail aan deze dames teenslippers, is het feit dat ze vegan en 100% recyclebaar zijn.

De modellen worden gefabriceerd van zacht en flexibel flexpand. Daarnaast bevatten Ipanema slippers geen weekmakers en worden er geen chemicaliën en giftige stoffen gebruikt tijdens het produceren en recyclen van met materiaal, waarmee deze teenslippers voor dames erg verantwoord gefabriceerd zijn.

Leren teenslippers dames

Het mooie aan leren teenslippers voor dames, is dat er heel veel situaties denkbaar zijn dat je ze dragen kunt. Een avondje borrelen op het terras met vriendinnen is zo’n gelegenheid, maar ook als je op vakantie bent en na de lunch over de strandboulevard wilt flaneren, misstaan een paar teenslippers voor dames niet aan je voeten.

Leren teenslippers voor dames zijn weliswaar iets duurder in aanschaf dan reguliere varianten van slippers, maar daardoor gaan ze wel wat langer mee dan gebruikelijk. Bovendien kun je wat langer lopen op Reef dames slippers. De meeste Reef dames slippers hebben namelijk een anatomisch voorgevormd voetbed. Hierdoor krijg je minder snel vermoeide voeten en dat is wel zo prettig als je vandaag nog een lange weg te gaan hebt.

Teenslippers dames kopen

Heb je een paar gezien dat perfect aansluit op de outfit dit jij voor ogen hebt voor je weekendje weg met de meiden? Kies er dan voor om je teenslippers voor dames te kopen bij Slippers.nl. Op al onze producten zit standaard 14 dagen bedenktijd, waardoor er in de eerste twee weken altijd een weg terug is. Daarnaast hoef je bij Slippers.nl nooit de verzendkosten zelf te betalen, wat het plaatsen van je bestelling bij ons nog een stuk aangenamer maakt.

https://slippers.nl/