ABJ Fotografie
Image default
Fotografie

Lente trends van 2018

Een nieuw jaar betekent natuurlijk nieuwe trends, vooral nu er weer een nieuwe seizoen aan komt. De lente laat nog even op zich wachten, maar hier en daar kunnen we al genieten van een lekker zonnetje. Op straat zie je nu nog vooral winterjassen, maar daar komt hopelijk snel verandering in. Nog maar twee weekjes en dan is het officieel lente!

 

Trends die we zagen op de catwalk voor die seizoen zijn vrij divers, maar er zijn een aantal stijlen die vaak naar voren kwamen. Bijvoorbeeld het oversized mannenpak voor vrouwen. Een pak voor vrouwen is al lange tijd hip, vrouwen kunnen er echt een statement mee maken. Maar waar de pakken in voorgaande jaren was strakker waren, zijn de pakken nu juist lekker groot. Let er wel op dat de pakken precies zo vallen dat ze iets voor je doen. Een zak aantrekken heeft juist het tegenovergestelde effect van een broekpak op maat.

 

Een andere trend is extra wijde spijkerbroeken, die we vooral zagen op de catwalk in Milaan. De modellen droegen hier strakke blouses of T-shirts met daar onder een denim broek met uitlopende pijpen of juist een model wat van hun vriend geleend is.

 

Verder zagen wij, zoals iedere lente eigenlijk, weer veel bloemenprints. Maar nieuw dit jaar was de combinatie van print op print. Dus in plaats van bloemen te combineren met iets effen, werd de bloemenprint gecombineerd met streepjes, stipjes en sterretjes. Heel vrolijk dus allemaal.

 

Laatste trend die gespot werd op de catwalk was die van de opvallende schoenen. Vooral suede schoenen werden veel getoond, in pastel kleuren maar ook in felle kleuren als rood en blauw. Suede schoenen kunnen moeilijk te onderhouden zijn, maar om de kleur goed te behouden kan je jouw suede schoenen verven. Met de speciale schoenverf van Leerverfshop blijven je schoenen prachtig, jaar na jaar.

https://www.leerverfshop.nl/