ABJ Fotografie
Image default
Fotografie

Lekker sporten in de lente

De lente begint al bijna en dat betekent dat de zomer er ook aan begint te komen. Wil jij je ook goed voelen in je zwembroek of dat leuke zomerjurkje? Misschien wil je er eerst nog een paar pondjes af hebben of misschien wil je gewoon weer even dat suffe wintergevoel weg sporten. Wat jouw reden ook is, sporten is bijna altijd een goed idee. Je voelt je er fysiek en mentaal beter door. Daarnaast heeft het een positieve invloed op je gezondheid. Wij zetten de leukste sporten voor deze lente op een rijtje:

 

De NN Marathon in Rotterdam

Op zeven en acht april is het weer zo ver, de NN Marathon in Rotterdam. Dit jaar vindt de 38ste editie plaats. Het weekend combineert (top) sport met een volksfeest. Zo wordt je aangemoedigd door zo’n 950.000 enthousiaste toeschouwers en finish je op de Coolsingel. Deze marathon kan je een goede duw in de juiste richting geven om weer te gaan trainen. Begin rustig en bouw het op. Ga eerst een paar kilometer hardlopen en let goed op hoe je je voelt. In het zonnetje en met een muziekje is hardlopen echt heerlijk. Daarnaast is het ook helemaal gratis! Tijdens het hardlopen train je

 

Tennissen

Ook tennissen kan je in de buitenlucht doen. Het enige wat je nodig hebt is een tennisracket en een tennisbal. Bij de meeste tennis verenigingen kun je tegen een kleine betaling op bepaalde dagen of tussen bepaalde tijden gebruik maken van hun tennisbaan. Vaak kun je hier ook een tennisracket kopen of huren.

 

Yoga

Yoga wordt steeds populairder onder de Nederlandse bevolking. Net als hardlopen en tennissen, kun je dit buiten doen. Een parkje in hier uitermate geschikt voor. In de meeste steden vind je yoga studio’s. Je kunt ook op Facebook en Instagram kijken, soms komen mensen bij elkaar. Deze mensen zijn dan geen officiële yoga docenten maar hebben vaak wel veel ervaring. Daarnaast is dit ook helemaal gratis.

https://www.kctennis.nl/