ABJ Fotografie
Image default
Boeken en Tijdschriften

Mijn eerste jaar boek is een super origineel cadeau

Geef mijn eerste jaar boek aan je zwangere vriendin

Is je vriendin zwanger? Natuurlijk wil je haar dan een leuk cadeau geven. Ga je binnenkort bij haar op de thee en wil je haar verrassen met iets origineels? Of wellicht organiseren jullie een babyshower als de kleine al geboren is. Er zijn zoveel leuke cadeaus te bedenken, maar koop je een van de leukste babyboeken waarin je vriendin, collega of zus herinneringen kan bewaren, dan heb je gegarandeerd een geslaagd cadeau. Heb je zelf al een kindje, dan weet je hoe snel het eerste jaar voorbij vliegt. En juist in de babytijd gebeurt er zoveel. Denk aan de eerste momenten na de bevalling. Je vergeet ze nooit meer, maar toch is het goed om ze te bewaren in een baby invulboek van Studio Ins en Outs.

Leuke herinneringen bewaren

Er zijn zoveel momenten om vast te leggen als je net een baby hebt. Niet alleen de eerste weken, maar ook de maanden die volgen. Voordat je het weet, kruipt een baby of draait hij zich van de rug op de buik. En dan het eerste fruithapje met de vieze snoet erbij, onvergetelijke momenten die je dolgraag vastlegt. Of wellicht zet jouw baby of de baby van je vriendin al tijdens het eerste levensjaar een paar stapjes. Foto’s maak je sowieso wel als kersverse moeder. Maar als je dan na jaren die foto’s bekijkt, dan weet je niet altijd meer welk verhaal er nu precies bij hoorde. Daarom is het zo leuk om deze allemaal te noteren in het eerste jaar babyboek. Dit boek koop je voor iemand die zwanger is, maar je kunt het natuurlijk ook aan jezelf geven als leuk geschenk. Of je vraagt het als kraamcadeau.

Invullen van eerste jaar babyboek kost niet veel tijd

Hoe het kan, weet je vaak niet, maar met een baby in huis ben je altijd druk. Daarom is het handig dat het eerste jaar boek invullen slechts weinig tijd kost. Er zijn vragen die je kort en bondig beantwoordt. Ook is het mogelijk om er leuke foto’s bij te plakken. Slaapt je kleintje ’s middags lekker of zorgt je partner ’s avonds een tijdje voor de baby, dan pak jij een lekkere mok koffie of thee en ga je met het boek aan tafel zitten. Even een geniet momentje voor jezelf en je maakt meteen onvergetelijke herinneringen voor later.