ABJ Fotografie
Image default
Eten en drinken

Overheerlijk uit eten in Uden

Zin om dit weekend uit eten te gaan in Uden? Heb je behoefte aan een gezellige avond met overheerlijk eten? Wanneer je een bezoek brengt aan Jambon weet je zeker dat je al die dingen hebt, en meer! Wat dacht je van live muziek op de zondagavond voor een spetterend einde van je weekend?

Het verhaal van Jambon

Als je bij Jambon uit eten gaat in Uden maak je kennis met de op Frans en Italiaans geïnspireerde keuken. Het verhaal gaat als volgt: lang geleden vestigden Fransen en Italianen zich in het plaatsje Claviere, in de huidige Italiaanse provincie Turijn. Meneer Ferachaval, beroemd om zijn grilltechnieken, werd verliefd op mevrouw Contadina, de koningin van oliën en kruiden. Uit dit huwelijk ontstond de Claviere keuken. Beroemd om zijn smakelijke maaltijden, kruiden en grilltechnieken, gecombineerd met een passie voor muziek, kunst en de liefde. Alles is simpel, maar goed. Wanneer je uit eten gaat bij Jambon in Uden kun jij deze fusie van Franse en Italiaanse keuken proeven. Van excellente voorgerechten zoals gerookte eendenborst en Confit de Canard, tot hoofdgerechten als tonijnsteak en ossenhaas met kreeft: er staat niets op de menukaart waar je niet van gaat watertanden. Wanneer je uit eten gaat in Uden wil je natuurlijk meer dan alleen een smakelijke maaltijd: sfeer is net zo belangrijk. Jambon heeft een warm en sfeervol interieur en excellente gastvrijheid waardoor je een onvergetelijke avond beleefd bij een bezoek aan dit restaurant.

Kom genieten van onze maaltijden

Gun jezelf een geweldig avond door uit eten te gaan bij Jambon. Je werkt hard, je hebt het verdiend. Treed binnen in dit prachtige restaurant, zak lekker weg in de comfortabele stoelen en kies uit een van de talloze prachtige gerechten op de menukaart. Heb je speciale wensen of allergieën? Laat het aan het personeel weten. Zij zorgen ervoor dat u niets tekort komt. Eet smakelijk!