ABJ Fotografie
Image default
Bedrijven

Tips voor het inrichten van je tuin!

In de zomer brengen we veel meer tijd buiten door, het is dus belangrijk om je tuin in te richten als een lekkere plek dat persoonlijkheid en een thuis gevoel uitstraalt.

De tuin is, net zoals andere plekken in het huis, een ruimte die gezellig wil zijn en waar het goed te vertoeven moet zijn op elk moment van de dag. In dit artikel geven we je enkele tips waarmee je kunt zorgen voor een perfecte inrichting van jouw tuin!

Breng bloei in je tuin

Planten kunnen de tuin al een stuk aangenamer maken, maar bloeiende planten kunnen de tuin veranderen in een kleuren spektakel. Je kunt echter ook proberen om kruiden en groente te kweken die ook prachtige bloemen hebben, zoals courgette.

Steigerhout meubels

Een goede manier om karakter toe te voegen aan de tuin is door te kiezen voor steigerhout meubels. Meubels van steigerhout hebben een geweldige uitstraling en kunnen zo duur zijn als dat je zelf wilt.

Voeg een water element toe

Een van de snelste manieren om sfeer in je tuin te creëren, is door een water element toe te voegen. Dit kan een vogel bad zijn, fonteintje of vijver. Dit geeft nuttige insecten, zoals bijen en vogels een plek om te drinken. Dit brengt natuurlijk meteen weer veel leven met zich mee. Heerlijk dat gefluit van de vogeltjes.

Versier op de grootte van je ruimte

Hoe meer ruimte je beschikbaar hebt, hoe groter de objecten kunnen zijn dat je gaat plaatsen. Veel items, zelfs vijvers zijn er in kleine en grote maten. Kies de juiste maat dat bij jouw tuin past.

Plaats oneven nummers

Richt je tuin in met items in oneven nummers, dit ziet er aantrekkelijker uit. Vooral als je ze in clusters inricht. Drie stoelen of vijf stoelen. Drie bloempotten of vijf bloempotten. Het is ook leuk om te variëren in maten, zodat je de kleine voor de grote kunt zetten.

http://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerhout-meubels/