ABJ Fotografie
Image default
Mode en Kleding

Preppy kleding voor de echte Engelse sfeer

Bent u ook een liefhebber van Engelse preppy kleding? Deze typisch Engelse kleding is nu ook hier verkrijgbaar. Zo kunt u een lekkere wollen trui met stijlvolle ruitprint aantrekken. Ook andere mooie mode-items in Engelse stijl zijn te koop in de mooie winkel van Cartney in Zeist en in de webshop. Voel hier de heerlijke stoffen van de mooiste mode-items en ontdek ook de gezellige woonitems in de winkel. U vindt hier én in de webshop niet alleen een mooie outfit en de mooiste woonartikelen, maar ook maakt u uw outfit van preppy kleding helemaal af met bijvoorbeeld een mooie jas, en een lekkere warme sjaal.

Kies uit de mooiste items uit Engeland, om aan te trekken én voor in huis

In de webshop en in de winkel in Zeist vindt u niet alleen mooie Engelse mode-items, maar ook mooie woonaccessoires om uw huis in te richten. Zo heeft u alles in huis om zowel uzelf als uw huis mooi aan te kleden. Cartney heeft hier alle items voor in huis. Denk bijvoorbeeld aan mooie kaarsen, voor de gezellige winteravonden. Deze accessoires zijn ook perfect voor een mooi gedekte tafel, bijvoorbeeld met de feestdagen. Zo heeft u alles in huis. Alle producten zijn zowel te koop in de winkel als in de webshop. U hoeft zo uw huis niet uit om stijlvolle preppy kleding en gezellige Engelse woonaccessoires aan te schaffen. Voor heel Nederland is deze mooie Engelse kleding en zijn de mooie Engelse accessoires nu dus bereikbaar.

Bestel de mooiste Engelse producten online of bezoek de winkel

Bent u benieuwd geworden naar alle Engelse mode-items en woonaccessoires? Wilt u bijvoorbeeld een mooie jas kopen? Dat kan in de webshop, maar ook gezellig in de winkel. U kijkt hier zeker uw ogen uit. De medewerkers vertellen u graag alles over hun mooie Engelse producten.