ABJ Fotografie
Image default
Auto's en Motoren

Super snel slagen met de theorie dagcursus van Gelijk Geslaagd

Je auto theorie halen in 1 dag in Den Haag? Dat kan bij Gelijk Geslaagd! Wij geven op meerdere plekken in Nederland unieke theoriecursussen, waaronder in Den Haag. Dus wil jij ook super snel kunnen slagen voor je theorie examen bij het CBR? Ga er dan voor en volg onze cursus!

1 ochtendje blokken, in de middag geslaagd!

Onze theoriecursus duurt echt maar 1 dagje. ’ s Ochtends vroeg gaan we van start, zo rond de klok van 07.00. In de ochtend draait het om het aanleren van de theorie, zodat je ’s middags glansrijk zal slagen voor je examen. Je krijgt datgene van ons aangeleerd dat ze op je examen aan je zullen vragen. Je hoeft dus geen onzin te leren bij ons, alleen de belangrijke zaken komen aan bod. Door praktijkvoorbeelden en oefenen met echte examens krijg je de theorie zeer goed aangeleerd. Vind je sommige dingen best lastig om te onthouden? Wij hebben briljante tips, trucs en ezelsbruggetjes voor je waardoor je die lastige dingen wel kunt onthouden!

Nadat we de ochtend flink hebben lopen leren en stampen gaan we met elkaar lunchen. De lunch krijg je van ons aangeboden, het is dus niet nodig om boterhammen van thuis mee te nemen. Wanneer we klaar zijn met eten kan je nog even de laatste dingen herhalen. En dan is het tijd. Tijd om richting het CBR te gaan. Met elkaar, want dat is wel zo gezellig. Vaak is het CBR dicht bij onze trainingslocatie. Ligt het CBR iets verder weg? Dan zorgen wij dat je erheen gebracht wordt.

Bij het CBR krijg je een plekje achter een computer, dit is jouw examenplek. Maak je examen binnen 35 minuten en hoor meteen of je het hebt gehaald. Zeker weten van wel, dankzij onze cursus!

Kies een locatie, prik een datum en schrijf je in

Schrijf je snel in voor onze unieke cursus, je ziet op onze site wanneer er nog plekken voor de cursus beschikbaar zijn. Zoals eerder gezegd kan je onze cursus ook volgen op andere locaties dan Den Haag. Zo hebben we de auto theoriecursus Alphen, auto theoriecursus Westland, auto theoriecursus Rotterdam en nog vele andere plekken! Onze cursus is dus voor iedereen te volgen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/